7 lokalnih in Marko Marinč

Marko Marinč že od rojstva živi v Grosuplju. Osnovna šola Louisa Adamiča je bila tako tudi zanj prva šola, nadaljeval je v gostinski smeri v Ljubljani in kasneje na Bledu. Že od nekdaj se v njem prepletajo tri strasti; je strasten gostinec, poslovnež in športnik. Pravi, da bi se samo za eno pot težko odločil, zato je vse tri enostavno združil. Je lastnik Vadbenega centra Grossgym, prodajalec Dobre gume za kmetijske hleve in telovadnice, kmalu pa bo tudi vodja gostinskega lokala, ki bo vsak čas odprl svoja vrata. V poslovnih poteh enostavno uživa.

Njegov dan se ne začne brez dobrega treninga. Petek, ponedeljek, praznik, ni važno… Gibanje je zanj na sporedu vsak dan, zdrav način življenja in k temu seveda spada tudi dobro kosilo ali večerja, ki jo pripravi zase in za svojo punco. Takrat izživi še svojo tretjo strast.

1. Moj najljubši lokalni kotiček je…

sprehod ali tek po cesti do Spodnje Slivnice, kjer se sprostim v naravi in nadiham svežega zraka.

2. Največji car (v občini) je…

Marko Mavrovič. Prisoten na večini dogodkov v Grosuplju, nikomur ne želi nič slabega in vse bi naredil za naš kraj. On je takšen, kot bi moral biti vsak občinski funkcionar. 

3. Če bi znal-a čarati …

bi na vseh ljudeh pričaral nasmehe, da bi vsi razmišljali pozitivno in bi se tako lahko zlil z okolico, saj slabe volje sam ne poznam.  

4. Če bi bil-a župan …

bi spodbujal mlade, da bi več časa posvetili gibanju in vsaj za nekaj časa odložili pametne telefone in računalniške igrice.

7 lokalnih je kratka anketa s sedmimi odgovori, vezanimi na naš lokalni prostor, ki jih zastavljamo zanimivim občanom. Želiš sodelovati? Imaš idejo, koga povabiti? Tudi tvoje mnenje šteje. Piši nam na info@drevored.si. 

5. Nujno morate videti …

center Grosuplja, saj se hitro razvija, spreminja se infrastruktura in ves čas pridobivamo novosti.  

6. Najboljši lokalni žur…

 je bil v preteklosti na mestih, kjer bi bil po današnjih merilih bolj kot ne obsojen na propad. Ljudje so skoraj že pozabili, kako se zabavati.

7. Ali ste vedeli …

da je na Adamičevi 14, kjer bom odprl prijetno kavarnico, nekoč že bil lokal?

 

foto: osebni arhiv

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.