Mi naredimo vse za vaš avto

Avtoservis Boh je od  22. septembra 2012  še bližje svojim strankam, tako po lokaciji kot po široki ponudbi.


Storitev njihovega servisa je enakovredna storitvi kateregakoli pooblaščenega servisa tudi za vozila, ki so še v garanciji.

Podjetje Avtoservis Boh d.o.o. vas vabi v nove, večje in sodobnejše prostore v Grosupljem. Servisa ne morete zgrešiti, saj je zelo dobro viden s Taborske ceste, nahaja se na Industrijski cesti 1. Tu so uredili delavnico, opremljeno z najsodobnejšo opremo za učinkovit in hiter servis za vse vrste osebnih in dostavnih vozil do 3,5 tone nosilnosti. Storitev njihovega servisa je enakovredna storitvi kateregakoli pooblaščenega servisa tudi za vozila, ki so še v garanciji.  Njihova specialnost je popravilo oziroma ureditev motornih glav za vse vrste vozil. Poleg tehnične opremljenosti delavnice in strokovne ekipe z izkušnjami je dodatno zagotovilo kvalitete  servisna mreža Bosch Car Service, katere slogan: Mi naredimo vse za vaš avto je tudi usmeritev Avtoservisa Boh.

Bosch sodeluje s skoraj vsemi proizvajalci vozil na svetu in vam tako v svojih Bosch Car Service servisih zagotavlja najvišjo raven strokovnega znanja. Naši strokovnjaki vam nudijo optimalno kakovostne storitve za vse znamke vozil.

V sklopu novih prostorov se nahaja trgovina, v kateri imajo na voljo blagovno znamko ADEL, ki nudi avtomobilske rezervne dele originalne kakovosti za področja: mehanika, vulkanizerstvo, avtoelektrika, avtoklime, karoserija, dodatna oprema in drugo. V trgovini nudijo nadomestne dele za večino osebnih in dostavnih vozil s poudarkom na izboru delov za popravilo in vzdrževanje. Ob tem Robert šaljivo pripomni: »Imamo trgovino, da konkurenca hodi k nam.«

Avtoservis Boh d.o.o. Industrijska c. 1 1290 Grosuplje Tel: 01 / 786 17 52, Fax: 01 / 786 17 52, GSM: 041 663 436 avtoservis.boh@siol.net, Delovni čas – servis: pon. – pet.: 8h-12h ; 13h-17h,  sobota zaprto / trgovina: pon. – pet.: 8h-18h, sobota: 8h-12h

Ponudba storitev:

  •     avtomehanična popravila osebnih in dostavnih vozil do 3,5 t
  •     avtooptika
  •     vulkanizerstvo
  •     popravilo – ureditev motornih glav za vse vrste avtomobilov
  •     avtodiagnostika
  •     popravilo brizgalnih šob
  •     popravilo dizelskih tlačilk
  •     avtokleparstvo
  •     prodaja rezervnih delov

Družinsko podjetje

Robert Boh, izšolan za avtomehanika in s podlago več kot desetletnih delovnih izkušenj, je še z enim zaposlenim delavcem  začel samostojno dejavnost poleti 2001. V poslovnem prostoru, ki ga je zgradil na Malem Mlačevem, je na začetku popravljal vse vrste osebnih in dostavnih vozil, vključno z vulkanizerskimi storitvami. Ko je leta 2005 dozidal še eno delavnico, je dejavnost razširil tudi na avtooptiko; nabavili so stroje in orodja za popravilo motornih glav vseh vrst avtomobilov. Velika množica različnih avtomobilskih znamk je pomenila vedno večjo potrebo po različnih avtodelih v lastni mehanični delavnici. Ker je bil čas za popravilo avtomobila pogosto odvisen od  tega, v kolikšnem času so uspeli dobiti rezervni del, so se odločili za odprtje lastne franšizne trgovine  s podjetjem Motomat, danes (po združitvi z A-netom) ADEL. Trgovina je od leta 2009 delovala v Sončnih dvorih, po novem pa se je preselila na Industrijsko cesto, poleg avtomehanične delavnice. Pred petimi leti se je v podjetju redno zaposlila žena Marija, ki je direktorica gospodarske družbe, Robert pa ostaja mojster v delavnici in vodi trgovino. Z zaposlenimi tvorijo šestčlanski kolektiv, ki se mu bo verjetno v nekaj letih pridružil še najstarejši sin, prav tako solastnik firme. Robert je popolnoma predan podjetju, pogosto mu delo v servisu zapolni cel dan. Za sprostitev še vedno rad sede za bobne, saj ga glasba spremlja že od mladosti, ko je sodeloval v znanem ansamblu Valvasor. Pravi, da resno delajo na tem, da zasedbo ponovno oživijo.

 

 

 

Oglasno sporočilo, foto: Drevored, YouTube

Preberite tudi

Komentarji so onemogočeni.

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!
© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.