Kupujmo lokalno 2017

Tudi letos smo “postavili” virtualno decembrsko tržnico, s katero želimo predstaviti  lokalno ponudbo in spodbujati nakupe pri malih lokalnih podjetjih, ustvarjalcih, samozaposlenih, na kmetijah in pri vseh tistih, ki se v naši bližini trudijo v »boju« z multinacionalkami.

Prostor namenjamo predvsem rokodelcem in ustvarjalcem, da predstavijo svoje izdelke, narejene z dušo, kot pravimo. Veseli bomo tudi ponudbe majhnih trgovcev, ki imajo na svojih policah lokalne izdelke.

Vabljeni v pisano galerijo domače ponudbe, ki jo bomo sproti dopolnjevali. Imate tudi vi zanimivo informacijo? Živite, ustvarjate ali delujete v občini Grosuplje ali v bližini? Posredujte nam jo na info@drevored.si V nadaljevanju sami stopite v stik s ponudniki in …

Kupujmo lokalno! S tem bomo polepšali december sebi in drugim okoli nas.

 

Ste iz občine Grosuplje ali iz bližine in želite predstaviti svojo ponudbo? Pošljite nam fotografijo, kratek opis ponudbe in kontaktne podatke: spletni naslov, e-mail, gsm številko … Predstavitev je brezplačna!

VIRTUALNA TRŽNICA:

 

kupujmo_lokalno_bela_kava_m

BELa KAva

Iščete domiselna unikatna darila za nečake, vnuke, sosedove otroke, žene, tašče in ostale ljudi, ki so vam pri srcu? Pokukajte, kaj se kuha pri BEli KAvi!

Apoteka-trgovina1w

Apoteka natura, moja eko trgovina

Apoteka Natura poskrbi, da vas celo zimo zdravje gor drži!

V ponudbi imamo veliko lokalnih, zdravih in kakovostnih izdelkov, ki jih bodo vaši bližnji vedno veseli. Za vse tiste, ki pa nimate časa ali občutka za izbiro daril, pa smo vam paketke pripravili že kar sami. Zakaj torej ne bi letos podarili zdravje?

www.apoteka-natura.si 

01/786 25 70

jagababa-kuhinjska-krpa-potica-mala

JAGABABA

Unikatni, ročno izdelani in potiskani  izdelki, ki slišijo na ime Jagababa. V šivalnici na domačem vrtu nastajajo drugačni šali, posebne torbice, postaven nakit in resne otročarije. In to drži … Kot prišito!

Spletni katalog

telefon: 041 342 630

ab_design_detajl_skleda_m

AB DESIGN

Unikatni izdelki iz keramike: izparilniki, skodelice, sklede … izdelano v domači delavnici z več kot 25- letno tradicijo. Izdelava po naročilu ali lasten dizajn.

Kontakt:  Facebook AB DESIGN

info@abdesign.si, gsm: 041 323 356

koledar_sajnkar_m

Blanka Sajnkar

Najraje vidim, da moje slike govorijo o meni. Včasih se mi zdi, da še preveč povedo. A igra barv, svetlobe in ples čopičev je moja strast odkar pomnim. Za leto 2018 sem izdala koledar, ki nadomesti tudi umetniško sliko na steni.

e-mail: sajnkarb@gmail.com

renata_bedene_m

Renata Bedene

Unikatne ženska oblačila. Ročni potiski, zanimive vezenine, izbrano blago.

Kontakt: www.renatabedene.com

gsm: 031 705 584

Facebook: Renata Bedene

od-pike-do-pike_m

OD PIKE DO PIKE

Potebujete unikatno darilo iz blaga, ki bo še dolgo risalo nasmehe na obraz vaših najdražjih?

www.odpikedopike.blogspot.com

Facebook: Od Pike do Pike

lectour_m

LECTOUR

Izjemno berljiva uspešnica Kena Robinsona ‘V ELEMENTU’ o tem, kako pomembno je odkriti in uresničevati svoje talente – preplet humorno obarvane teorije in prakse prek zanimivih zgodb uspešnih posameznikov.

info@lectour.si

IMG_3081

Mandala Tempelj – Jana Pucelj

Želite nekoga obdariti z unikatnim izdelkom? Sprehodite se po galeriji ročno izdelanega in poslikanega nakita iz lesa. Vsak izdelek nosi v sebi simbol in zgodbo.

Facebook: Mandala Tempelj, 

telefon: 041 550 591

PLANERJI.SI

Domaca-kuhna-planer-menu-planner(2)

Čisto nov tedenski planer “Domača kuhna” je namenjen vsem, ki bi radi imeli boljši pregled nad tedenskimi obroki, in vsem tistim, ki bi radi zapustili začaran krog stalno ponavljajočih se zajtrkov, kosil in večerij.

www.planerji.si

OLIVIJA

DSC_0052

 

Iščete nekaj igrivega, želite ustvarjati nove igre z vašimi otroci, popestriti vaš dom, ali pa se samo zagugati z našimi gugalniki v novo leto?

ENOLETNIK

enoletnik-obe-vezavi2m

Enoletnik je žepni planer s konceptom, ki letos združuje dela velikih avtorjev in avtoričin mali pogled na te skozi sodoben okvir. Rokovnik, poln inspiracije, ki smo jo lahko že občudovali. Tokrat v svojevrstni obliki, ki navdihuje še naprej. Želiš tudi ti narediti svojo zgodbo veliko? Saj veš, to je lahko začetek vsega, kar si želiš!
 

Medarna Kovačič

medarna_kovacic_logo_objava

Medarna Kovačič z vso resnostjo in skrbnostjo nadaljuje 40-letno družinsko tradicijo čebelarstva in proizvodnjo medenih izdelkov, ki jo je pričel oče Jože. Delo nadaljujemo s še večjim zanosom in skrbnostjo do narave.

www.medarna.net

Facebook

Andrej Brezec, ilustracija: Drevored.si
Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.