Brezplačni jezikovni tečaji in druga izobraževanja v organizaciji OOZ Grosuplje

Tudi letos se lahko podjetja iz občine Grosuplje udeležite subvencioniranih jezikovnih tečajev in drugih izobraževanj. Območna obrtna zbornica Grosuplje v okviru javnega povabila podjetjem, ki ustrezajo razpisnim pogojem, omogoča udeležbo na različnih izobraževanjih. 

 Že prihodnji teden se pričenjajo jezikovni tečaji poslovne angleščine in poslovne nemščine, ki so za člane OOZ Grosuplje brezplačni, ostala podjetja pa plačajo kotizacijo v znesku samo 20 EUR.
Na jezikovne tečaje poslovne angleščine in poslovne nemščine, ki bodo v Grosuplju potekali v maju in juniju, ter nadaljevalni nivoju v septembru in oktobru, se lahko kandidati prijavite na naslovu: http://jezikovna-akademija.si/tecaji/ooz-grosuplje/

Javno povabilo traja do porabe sredstev oz. najkasneje do 31.10.2016, zato pohitite in izkoristite ponujeno priložnost.

Tekst in foto: Jezikovna Akademija
Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.