Bi breskve?

Domače, slastne, pridelane v ekološki preusmeritvi, po ugodni ceni? Pripeljane v Grosuplje?

Vipavske breskve sorte veteran bo v Grosuplje pipeljal Mitja Majcen iz Mirna, za pridelavo katerih je njegova kmetija v 1. letu ekološke preusmeritve. Breskve bodo v gajbicah po 4kg. Ker so letos debelejše, bo marsikatera gajbica težja, vendar po enotni ceni 5 € za gajbico. Ta sorta breskev je primerna za takojšne uživanje in za predelavo.

V Zavodu DREVORED podpiramo domačo pridelavo, samopreskrbo, ekologijo,  zato sodelujemo ter pomagamo s povezovanjem in direktno izmenjavo, s čimer pridobite tako vi kot pridelovalec. Pridelovalec prejme za svoje delo pošteno plačilo, vi pa kvalitetne produkte po ugodni ceni. Mitja bo sveže obrane breskve, skrbno pripravljene v gajbicah, kjer bo nekaj mehkih in nekaj trdih sadežev, pripeljal v Grosuplje.

INFO:

 

CENA:  5,00 € / gajbica – najmanj 4 kg (Mitja obljublja dobro vago)

NAROČILA:  minimalno 1 gajbica – 4 kg, naročila pošljite na info@drevored.si do petka, 25. 7. 2014 do 12. ure

PREVZEM: sobota, 26. 7. 2014, med 8. in 11. uro

LOKACIJA PREVZEMA:  Tržnica Grosuplje  (nasproti PUPA pub-a)

PLAČILO: breskve plačate ob prevzemu.

 

 

Andrej Brezec, foto: freeimages.com

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.