6. dobrodelni bazar GREMO NA MORJE, 2017

3.308,95 € je verjetno podatek, ki je najpomembnejši, še posebej zato, ker je rekorden. To je letošnji neposredni finančni izkupiček dobrodelnega bazarja, ki pa ni edini. Lahko mu prištejemo še neverjetno pozitivno energijo in vzdušje. Ponosni smo, da Fundaciji DREVORED po petih letih delovanja zaupa več kot 60 organizacij, društev in podjetij in več kot 30 prostovoljcev, ki so se letos pridružili dobrodelni akciji GREMO NA MORJE. Izkupiček bazarja bomo prišteli k že zbranim donacijam podjetij in organizacij, a naš bazarometer nam še vedno lahko pomagate vrtiti navzgor.

6. dobrodelni bazar GREMO NA MORJE je bil v soboto, 27. 5. 2017 na Adamičevi ploščadi v Grosupljem

bazarometerVeč kot 30 prostovoljcev dobre volje in dobrega srca je poganjalo letošnji dobrodelni bazar. Naša druščina je bila pisana, najmlajši je štel komaj 10 let, najstarejša pa 72, večina nas je bilo že starih bazarskih mačkov, nekaj pa tudi novih okrepitev. Eni so posodili mišice, drugi prodajalske sposobnosti, tretji svoje ročne spretnosti, pa znanje, navdušenje …  in skupaj smo ustvarili odlično energijo,  ki so se je nalezli tudi obiskovalci, ki so med dobrodelnim zapravljanjem tudi malo posedeli in pokramljali v senci starega grosupeljskega drevoreda.

Ponudba na lepo založenih stojnicah je bila tudi letos mamljiva in živopisana, kar je zasluga vseh, ki radodarno podarite izdelke za prodajo. Na odrski preprogi so se tudi letos zvrstili mladi glasbeniki, pevci in plesalci, vsi odlični ustvarjalci bazarskega vzdušja. Živahno je bilo tudi povsod naokoli, kjer so se pekle palačinke, pletle kitke, lakirali nohtki, barvali obrazi in izdelovale zapestnice. Najdaljša vrsta se je ves čas bazarja vila na postaji za vožnjo s poniji. Ta je bila letošnja novost in hkrati veliki hit bazarja.

Celoten izkupiček bazarja in akcije GREMO NA MORJE bo namenjen za letovanja socialno ogroženih otrok in družin ter za obšolske dejavnosti otrok iz občine Grosuplje. Tudi letos bomo, tako kot do sedaj, objavili podrobno finančno poročilo o porabljenih sredstvih.

bazar-po-bazarju-2017-FB

Ste bazar zamudili …

Prav vsakega evra bomo veseli, saj je vsak prispevek korak bližje brezskrbnim otroškim počitnicam. Zavrtimo bazarometer naprej!

pa bi vseeno radi prispevali v sklad akcije GREMO NA MORJE? To še vedno lahko storite tako, da sredstva nakažete na TRR Fundacije Drevored (SI56 6000 0000 0254 017, pri Hranilnici LON, sklic: 00-160, namen: Gremo na morje. Prav vsakega evra bomo veseli, saj je vsak prispevek korak bližje brezskrbnim otroškim počitnicam. Zavrtimo bazarometer naprej!

Za tiste, ki ste zamudili, spregledali ali pozabili denarnico, je tukaj BAZAR po BAZARJU. Ponudbo sobotne stojnice lahko vidite na POVEZAVI.

Sredstva za letovanja lahko nakažete tudi direktno na TRR Fundacije Drevored (SI56 6000 0000 0254 017, pri Hranilnici LON, sklic: 00-160, namen: Gremo na morje. Nakazila, opravljena preko računov bank: Sberbank, NLB, Hypo, Hranilnica LON, UniCredit, Nova KBM in BKS, so prosta provizije).

 

Hvala (v naključnem vrstnem redu …):

- vsem, ki ste nas obiskali in pridno zapravljali za dober namen,

- prostovoljcem – brez vas bazarja preprosto ne bi bilo,

- nastopajočim na odru, ki ste ustvarjali odlično vzdušje,

- donatorjem, ki ste omogočili, da se je bazar šibil od odlične pisane ponudbe,

- donatorjem, ki ste in morda še boste nakazali finančna sredstva,

- skratka vsem, ki izkazujete zaupanje Fundaciji Drevored in pri akciji sodelujete in pomagate.

 Irena Gantar, Fundacija DREVORED, foto: Drevored

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.