Uspešen teden za KK Grosuplje

Kljub velikim težavam Košarkarskega kluba Grosuplje in trenerja članske ekipe Toneta Krumpa, ki mu zdravje ne dopušča trenirati in voditi ekipe, je za njo uspešen teden. V sredo so se z zmago nad UKK Koper uvrstili med najboljših osem ekip v pokalu Spar, včeraj pa so se s prepričljivo zmago nad neposrednim tekmecem Elektro Gorenjska prodaja, utrdili na zgornjem delu ligaške lestvice, z le točko zaostanka za prvim mestom.

Vsaka tekma v ligaškem sistemu tekmovanja je pomembna, a lahko bi rekli, da je bila včerajšnja tekma Košarkarskega kluba Grosuplje ena izmed pomembnejših tekem v letošnji sezoni. Prepričljiva zmaga proti neposrednemu tekmecu v boju za eno izmed vodilnih mest na prvenstveni lestvici, pušča odprte možnosti za osvojitev prvega mesta, ki edino vodi v košarkarsko tekmovanje na najvišjem možnem nivoju v Sloveniji – ligo Telemach.

Teo Hojč: “Fantje so sami zmagali tekmo s svojo dobro igro in željo.”

V Športno dvorano Brinje v Grosupljem je v goste prišla gorenjska ekipa, ki je slovenski košarki dala že veliko, med drugim tudi košarkarska bisera Marka Miliča in Gregorja Fučko. Košarkarski klub Elektro Gorenjska prodaja, v prejšnjih letih bolj znan po imenu Triglav Kranj, je v Grosuplje prišel z željo po zmagi. Uvodne minute dvoboja so pripadle Gorenjcem, a trda obramba in natančen met Grosupeljčanov so kmalu postavile stvari na svoje mesto, ko je v 26-i minuti prednost domače ekipe znašala že 18 točk. Gostje so se z dobro igro kmalu približali na 9 točk, a varovanci nadomestnega trenerja Tea Hojča, sicer uspešnega grosupeljskega trenerja mladinskih selekcij, so se zbrali in tekmo varno ter zanesljivo pripeljali do zmage s končnim izidom 76:61.

Poglej video

Dejmo Grasuple!

 

 

Zoran Kovačević, foto: Zoran Kovačević, video: Drevored in Zoran Kovačević

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.