STREET WORKOUT GROSUPLJE, Športno društvo GoodFellas

Smo skupina fantov s skupnim ciljem -  ukvarjati se s tako imenovanim streetworkoutom. Ta način vadbe je pri nas še dokaj neznan, vendar pa se njegova popularnost po svetu zelo hitro širi. Čeprav smo začeli šele pred slabima dvema mesecema, smo si enotni, da je streetworkout postal način našega življenja.

Namen Športnega društva GoodFellas je približati streetworkout vsem, ki si želijo novih izzivov. Ta način vadbe je primeren tako za moške, ki želijo oblikovati svoje telo, pridobiti na masi, izgubiti kakšen kilogram, kot za ženske, ki si želijo utrditi svoje telo, izgubiti kilogram ali dva … Praktično ni meja!

STREET WORKOUT je gibanje, ki temelji na vajah, ki jih lahko izvajamo praktično kjerkoli in kadarkoli. Je kombinacija atletskih, gimnastičnih, »parkour« in fitness vaj. Streetworkout je moderno ime za izvajanje vaj z lastno težo. Del priljubljenosti tega športa izhaja iz želje po lepše oblikovanem telesu, del pa iz spodbujanja zdravega in družabnega življenja. Čar streetworkouta je v tem, da nikoli ne zmanjka vaj, praktično lahko delaš vsakič druge vaje za iste mišične skupine.

Društvo išče prostor za vadbo

Društvo je še v fazi nastajanja, vendar bo v kratkem vložena prošnja za ustanovitev le-tega, nakar bo v roku enega meseca, če bo vse po sreči, društvo lahko začelo formalno delovati.  Treninge trenutno izvajamo na igrišču vrtca, ker smo samo tam našli dokaj primerne “štange”. Ker pa nas je že okoli 15 članov, je postalo vse skupaj premajhno in neprimerno, zato iščemo rešitev našega prostorskega problema. Torej, potrebovali bi prostor, zemljišče v velikosti od 100 m2 do 200 m2, kjer bi lahko postavili naš poligon. Če je kdo kakorkoli pripravljen pomagati oziroma sodelovati pri našem projektu, bomo zelo hvaležni. Zelo bomo veseli vsakršnega odziva glede našega prostorskega problema.

Treningi bi bili seveda tudi v zimskem času, zato bomo potrebovali tudi zaprt prostor. Če ima kdo kakšno zapuščeno skladišče, hišo, se priporočamo za uporabo. Združimo torej dobro s koristnim; mi bomo dobili prostor za treniranje, prostor pa bo dobil konkreten namen. Seveda bi se dogovorili tudi za neko okvirno najemnino.

Poligon bomo izdelali sami iz železnih palic. »Razvili« smo tudi svoj patent izdelave poligona, ki se ga lahko kadarkoli enostavno razstavi oziroma na novo preoblikuje. Vseeno pa se priporočamo še za kakšne »inženirske oči« glede funkcionalnosti in izdelave samega poligona.

Kontakt: Nejc Mehle, gsm: 070 374 853

Na treningih se nam lahko pridruži vsak, ki ga zanima ta način vadbe. Dokler društvo še ni uradno potrjeno, je vadba brezplačna. Ko bo društvo uradno ustanovljeno, bo manjša članarina, toliko da se pokrijejo stroški delovanja društva oziroma se zagotovi boljše pogoje.

V planu imamo tudi trženje znamke GoodFellas, o tem pa vam več, ko bo društvo uradno ustanovljeno.

 

ŠD GoodFellas, foto: ŠD GoodFellas

Preberite tudi

One Response to "STREET WORKOUT GROSUPLJE, Športno društvo GoodFellas"

  1. Anonimno says:

    IN NAMESTO DA BI OBCINA FIN.PRIPOMOGLA K TAKIM “TELOVANDICAM” RAJE SADI ROZICE IN MENJAVA BAKRENE PALICE PO KORZISCIH ?!………VERJAMEM,TEZKO JE, IZ GLAVNEGA PRODAJALCA SRECK NA GAS.VESELICI DIREKT NA SVETNISKO MESTO !

     
    Odgovori

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.