Smučarski sejem Grosuplje 2017

… je bil spet za odtenek boljši. Ponudba je bila res pestra in organizacija zelo dobra, s tem se bodo najverjetneje strinjali tudi obiskovalci. 

6. Smučarski sejem Grosuplje je bil v soboto, 25. 11. 2017, od 9.00 do 14.00 pred Pupa Pubom, Taborska 13 v Grosupljem.

Organizator Zavod DREVORED je letos malo “pojačal” svojo ekipo, zato je sejem potekal gladko, k temu ste pripomogli tudi potrpežljivi obiskovalci, ko je bilo tu pa tam potrebno tudi malo počakati. V prodajo smo letos prejeli preko 800 artiklov in jih skoraj polovico tudi prodali. Res bogata je bila ponudba smuči in smučarske opreme za otroke in odrasle. Za bordanje, drsanje in tek na smučeh je zanimanje manjše in posledično je bila tudi ponudba manjša. Brez problemov smo prestali tudi zgodnji obisk inšpekcije in tako nadaljevali že 6. smučarski sejem Grosuplje vse do zaključka.

Spodaj še nekaj foto-utrinkov s sejma, veseli bomo vaših pripomb in predlogov v komentarjih, da bo drugo leto lahko še boljše.

Hvala za sejem! Smo nabavili vse potrebno, drugo leto pa pridemo spet prodat! (Meselina)

foto: Drevored

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.