ŠD Polica vabi na vadbe

Prijatelji športa in rekreacije! Novonastalo Športno društvo Polica vas vabi, da se jim pridružite na njihovih organiziranih vadbah, ki bodo potekale v novi telovadnici šole na Polici. Zaradi različnih želja in možnosti se nekatere aktivnosti še usklajujejo zato so možne manjše spremembe. Prosimo vas za potrpljenje in razumevanje.

VPIS V ŠPORTNO DRUŠTVO

Vpis bo potekal v sredo, 20.9.2017 med 19:00 in 21:00 in soboto, 23.9.2017 med 19:00 in 21:00 v prostorih Podružnične osnovne šole Polica.

S seboj prinesite osebni dokument za vsakega člana! Pohitite s prijavo, saj je interes zelo velik!

Pristopna izjava -ŠD Polica.doc

Z rekreacijo in vadbo smo pričeli v ponedeljek 2.10. Še nekaj prostih mest je v spodnjih vadbah in rekreacijah. Vabljeni!

  • Ples otroci v ponedeljkih med 16:00 in 17:00. Termin je namenjen dečkom in deklicam med 6 in 10 let.
  • Športne urice za otroke v sredo med 16:00 in 17:00. Urice so za predšolske otroke. Za mlajše je možna udeležba skupaj s staršem. Izkoristite uporabo telovadnice in rekreacije pozimi z vašim dvo ali triletnikom ali pa pripeljite svojega otoka in ga prepustite rekreaciji skupaj z vaditeljico Petro.
  • Odbojka v četrtkih zvečer. Sproščujoč ekipni šport vas vabi, da se uživate v ekipni igri.
  • Nogomet v torek zvečer. Še nekaj prostih mest za vse ljubitelje rekreativnega nogometa.

Več informaciji in prijava na http://ks-polica.si/?page_id=1167 ali preko e-maila: sdpolica@gmail.com

URNIK VADBE IN REKREACIJE

urnik-vadbe-polica

Opisi vadb ŠD Polica

CENA

Celoletna članarina je le 75 EUR za odrasle, 55 EUR za otroke do vključno 17 let in za upokojence. V to ceno je vključena ena vadba ali ena rekreacija. V kolikor bi želeli obiskovati več rekreaciji ali vadb je cena za vsako nadaljnjo vadbo ali rekreacijo znižana na 50 EUR za odrasle, 30 EUR za otroke do vključno 17 let in za upokojence.

*Doplačilo za vadbo Kung Fu je 50 EUR na sezono. Brezplačna predstavitvena vadba bo v sredo 27.9.2017 ob 19:00 do 20:30.

POSTOPEK VPISA

Na vpisu boste za vsakega člana morali izpolniti pristopno izjavo. Po končanih vpisih dobi vsak član preko e-pošte člansko številko. S člansko številko in vašo EMŠO se boste prijavili na teh straneh – povezavo bomo dodali v naslednjih dneh. Takrat boste izbrali tudi ustrezne vadbe in rekreacije ter termin, ki je na voljo. Na podlagi tega prejmete račun, katerega je potrebno plačati najpozneje do 5.10.2017. Obisk vadb in rekreaciji bo možen le s plačano članarino.

UPORABA DVORANE IN REKVIZITOV

Vstop v dvorano je dovoljen le v čistih, dvoranskih copatih. Prosimo, da z rekviziti ravnate skrbno in odgovorno kajti le tako bomo lahko ostali pri tako nizki članarini kot je sedaj. Pa nenazadnje bodimo s svojim ravnanjem zgled za vse.

Za vprašanja smo vam na voljo preko e-pošte: sdpolica@gmail.com oziroma na dan vpisa.

Kontaktna oseba: Franci Zidar, GSM: 051 387 245

Veselo miganje vam želi Športno društvo Polica.

 

foto: ks-Polica.si

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.