Mestno kopališče Višnja Gora vabi

Le dobrih deset minut vožnje iz Grosuplja vas loči od kopališča sredi dolenjskih gričev. Mestno kopališče Višnja Gora je kopališče s tradicijo, v njem so se kopali že naši dedki in babice. Danes je sodobno kopališče, ki obiskovalcem ponuja vse za ohladitev v poletnih dneh. In za to niti ni potrebno skočiti v vodo, saj je ob kopališču kavarna z bogato ponudbo za žejna grla in željne sladkih pregreh. Tudi letos bodo organizirali počitniško varstvo za otroke.

Kopališče odpira svoja vrata v petek, 23. 6. 2017 ob 18.00 s koncertom glasbene skupine Rock Partyzani. Vabljeni na žur!

Kopališče

Mestno kopališče Višnja Gora

Veliki zunanji bazen je dolg 33, širok 12 metrov in ima kar 5 plavalnih stez, ki so na začetku in koncu vsakega kopalnega dne namenjene rekreativnemu plavanju. Vmes pa bazen razveseljuje vse željne poletne ohladitve. Za najbolj razposajene imajo tudi linearni tobogan. Najmlajšim čofotalcem sta namenjena dva otroška bazenčka in urejeno otroško igrišče.

Kopališče je odprto vsak kopalni dan (dan brez padavin s temperaturo zraka več kot 20°C):

10.00 – 19.00 kopanje

8.00 – 10.00 rekreativno plavanje (vsak kopalni dan)

19.00 – 20.00 rekreativno plavanje (od ponedeljka – petka)

CENIK KOPALNIH KART

KAKO DO MESTNEGA KOPALIŠČA VIŠNJA GORA?

Mestno kopališče Višnja Gora Mestno kopališče Višnja Gora Mestno kopališče Višnja Gora Mestno kopališče Višnja Gora

Praznovanje rojstnih dni

Otroci lahko na kopališču praznujejo rojstni dan. Organizirajo praznovanje v vodi z animacijo strokovnega kadra Fakultete za šport ali praznovanje z 2 ali 3 urno animacijo na suhem.  Več informacij na info@mestnokopalisce.si ali 051 422 800.

Zabavne počitnice

Le še nekaj dni in spet bo napočil čas veselja in brezskrbnosti za otroke, malo manj za starše, saj morajo za kar nekaj tednov poskrbeti za počitniško varstvo svojih, predvsem mlajših otrok. Vsi si želimo, da bi otroci aktivno preživeli počitnice, se naučili novih veščin, sklepali nova prijateljstva in bili vključeni v zgodbe, ki jih bodo še dolgo delili s svojimi vrstniki in sošolci. Višnja Gora je kraj, kjer lahko na mestnem bazenu otroci doživijo eno najlepših počitniških doživetij. Mestno Kopališče Višnja Gora namreč vabi otroke od 3. do 12. leta starosti na zabavno in ustvarjalno počitniško varstvo z navihanima klovnoma bratoma Malek in njunimi asistenti.

zabavne-pocitnice Mestno kopališče Višnja Gora

Program

V petdnevnem počitniškem programu bodo otroci uključeni v plavalno šolo z učenjem plavanja, spoznavanjem zakonitosti vode, naučili oziroma izboljšali bodo različne tehnike plavanja ter se pomerili v različnih, bolj ali manj resnih vodnih športih. Poleg motoričnih in spretnostnih iger v vodi in na suhem bosta brata Malek učila otroke cirkuških vragolij. Otroci bodo vključeni v različne ustvarjalnice, s pomočjo katerih bodo krepili in se spoznavali z močjo svoje ustvarjalnosti, ki jim bo med šolskim letom omogočala hitrejše in kakovostnejše učenje. Če se bo kakšen dan varstva slabše vreme, bodo del “vodnega” programa animatorji izvedli v dvorani. Poleg dopoldanske malice, kosila in vmesnih prigrizkov bodo otrokom ves čas na voljo sadje in osvežilne pijače.

Program in aktivnosti bodo izvajali za to usposobljeni učitelji, učiteljice, vaditelji, vaditeljice, animatorji in animatorke z veljavnimi licencami za izvajanje športnih in obšportnih dejavnosti ter bogatimi izkušnjami z organizacijo in izvedbo tovrstnih projektov. Za varnost udeležencev programa bo poskrbela ekipa izkušenih reševalcev iz vode.

Cena in termini

Na spletni strani www.mestnokopalisce.si so zapisani razpoložljivi termini z natančnim dnevnim urnikom. Cena petdnevnega zabavnega počitniškega varstva z vključenimi vsemi obroki stane 90 EUR. Otroci se lahko udeležijo tudi le dopoldanskega dela programa brez vključene prehrane za 20 EUR na dan.

Na spletni strani www.mestnokopalisce.si so zapisani razpoložljivi termini z natančnim dnevnim urnikom. 

Kavarna

 

kavarna Mestno kopališče Višnja Gora

Trudijo se, da boste prijetno presenečeni nad namestitvijo in ponudbo njihove Kavarne. Notranji prostori obsegajo klimatiziran barski del, zunaj pa je velika pokrita terasa z razgledom na kopališki park in otroško igrišče. Posebnost je ponudba slaščic z dežele in veliko izbiro okusov domačega sladoleda na kepice.

Kavarna je odprta:

od nedelje do srede 7.00 – 23.00

od četrtka do sobote 7.00 – 24.00

Letna kuhinja

V letni kuhinji se lahko okrepčajo obiskovalci lokala kot tudi kopalci. Nudijo jedi z žara in domače sveže pečene pice. Za zaključene družbe lahko pripravijo meni po naročilu.

kulinarika1

kulinarika2

Torta

kulinarika4

Organizirajo  različne dogodke in zanimive akcije. Spremljajte jih na njihovi Facebook strani.

logo-MKVG

T 051-442-800,
info@mestnokopalisce.si,

Facebook MKVG

oglasni članek

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.