Mali prehodni pokal za puško ponovno v Grosuplje

Zadnji vikend v marcu je potekal še zadnji, 6. turnir, pokalnih tekem v Črenšovcih. Grosupeljski strelci so se borili do zadnjega strela in v skupnem seštevku vseh 6. turnirjev (puška in pištola na 10 m) osvojili 2. mesto za Pokal Slovenije.

V 1. A ligi z zračno pištolo so si člani Rok Ivanc, Franci Ivanc, Žiga Habjan in Ignac Jerovšek skupaj z mladinci Žigo Mikličem, Davidom Gašperič in Jernejem Gašperšič v Ligi mladih priborili 39 točk in se uvrstili na 7. mesto.

V 1. A ligi z zračno puško pa si je članska ekipa v sestavi: Željko Moičević, Klavdija Jerovšek in Jan Kolenc v letošnji strelski sezoni skupaj s kadeti in mladinci iz Lige mladih priborila 74 točk in ponovno osvojila mali prehodni pokal v disciplini puška 10 m.

V skupnem seštevku točk je v 1. A ligi s puško Željko Moičević osvojil tretje mesto, Klavdija Jerovšek četrto in Jan Kolenc peto mesto ter skupno ekipno 1. mesto. Mladinci v zasedbi Jan Kolenc, Rebeka Slak in Teja Vrbnjak Erbežnik so zasedli 3. mesto. Jan Kolenc pa se je prav tako posamično uvrstil na tretje mesto.

Ekipa kadetov, v kateri so sodelovali Amadej Slak, Olja Kolenc, Zala Katarinčič, Hana Predalič Pulko in Najla Durdžić so se v  skupnem seštevku točk uvrstili na 4. mesto.

Največji uspeh v tej strelski sezoni so dosegle pionirke, saj so osvojile vseh 120 možnih točk in postale zmagovalke Pokala prijateljstva. V ekipi so sodelovale Sara Slak, Laura Erjavec, Anja Trontelj in Tjaša Miklavčič. Sara je zaključila 6.turnir s 189. krogi in s skupnim seštevkom vseh možnih 150 točk osvojila odlično prvo mesto.

Čestitke vsem udeležencem pokalnih tekem in njihovim trenerjem ter srečno na Državnem prvenstvu, ki se bo odvijalo na Rogli prvi vikend v aprilu.

 

Avtor:  Mateja Kernjak Slak

Fotografije: arhiv SD Grosuplje in SZS

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.