Kateri športniki si zaslužijo priznanje za leto 2013?

Zveza športnih organizacij Grosuplje (ZŠO) sprejema predloge  za podelitev priznanj na področju športa v občini Grosuplje  za leto 2013.

V skladu s Pravilnikom o priznanjih in nagradah Zveze športnih organizacij Grosuplje lahko kandidate za posamezna priznanja predlagajo športna društva, organi Zveze športnih organizacij Grosuplje, javni zavodi s področja vzgoje in izobraževanja, organi Občine Grosuplje, druge organizacije in posamezniki.

Predlogi za priznanja morajo biti poslani na naslov Zveze športnih organizacij Grosuplje (Ljubljanska cesta 40a, 1290 Grosuplje, tel.: 01 7864 745, e-pošta: zso-grosuplje@t-2.net) do srede, 11. decembra 2013, na posebnem obrazcu, ki ga dobite na sedežu Zveze športnih organizacij Grosuplje, ali na spodnji povezavi. Kasneje prispelih predlogov se ne bo upoštevalo. Na sedežu Zveze športnih organizacij Grosuplje lahko dobite tudi Pravilnik, ki natančno opredeljuje kriterije za podelitev priznanj.

Pri posameznikih in športnih ekipah je potrebno posredovati tudi nekaj njihovih fotografij, ki morajo biti v elektronski obliki v formatu JPG. Dostavite jih lahko na CD-ju, USB ključu ali po elektronski pošti.

Priznanja bodo podeljena v drugi polovici januarja 2014 na prireditvi “Športni dosežki v letu 2013”.

Vse podrobnosti si poglejte v pripetih dokumentih in posredujte svoj predlog.

Izberimo najboljše in jih nagradimo!

Pravilnik

Razpis

Obrazec

 

 

 

 

 

KLIK na članek o podelitvi priznanj za leto 2012.

 

 

Andrej Brezec, foto: Drevored

Preberite tudi

2 Responses to "Kateri športniki si zaslužijo priznanje za leto 2013?"

 1. Zbiranje predlogov za priznanja na področju športa | Radio Zeleni val says:

  [...] “Športni dosežki v letu 2013”. Dodatne podrobnosti si lahko ogledate na spletni strani Drevored.si – spletno mesto Grosuplje. You might also likeLokalno Obnova glavnega oltarja v cerkvi v Mali Stari vasiOdprli nove [...]

   
  Odgovori
  • mg.občan says:

   Tako kot država izbere športnika leta tudi večina občin izberejo športnika občine za preteklo leto.
   V občini Grosuplje pa podelimo milijon enih priznanj ne izberemo pa športnika leta res zanimivo.
   V začetku samostojne občine smo to imeli nato pa so pametne glave ki vodijo šport v naši občini to ukinili.
   Včasih te kdo vpraša kdo pa je v vaši občini športnik leta pa mu odgovorim da ga nimamo.
   Začudeno vpraša a v vaši občini nimate športnikov. Seveda jih imamo in to dobrih samo za ljudi ki vodijo Občino in šport je to nepomembno.

    
   Odgovori

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.