Razstava ŠKLJOC! 5 let!

5 let ni tako malo. Več kot 200 avtorskih fotografij in preko 40 različnih avtorjev je lepo število. Več kot 16.000 ogledov objavljenih fotografij v eni izmed najbolj priljubljenih rubrik – ŠKLJOC! od novembra 2011, ko smo začeli s portalom DREVORED.SI, je lepa statistika.

Fotografije govorijo same, mi jim dodamo le zorni kot in najlepše so predstavljene v večjih formatih na pregledni, jubilejni razstavi 1. petletke v galeriji Mestne knjižnice Grosuplje.

Otvoritev razstave je bila v ponedeljek, 7. 11. 2016, ob 18. uri, na ogled bo do konca novembra 2016.

ŠKLJOC! je rubrika, kjer so na ogled fotografije, ki predstavljajo naše kraje, ljudi, posebne trenutke … Motivi so lahko šaljivi, kritični, nostalgični, preprosti, čudni, enkrat poživijo, drugič pomirijo … To je moč in sporočilnost fotografije, ki ji da pravi kontekst še primeren naslov. Celoten opus je krasen mozaik različnih pogledov in različnih tehničnih zmožnosti večinoma neprofesionalnih avtorjev, ki so ujeli neponovljive trenutke v Grosupljem in okolici.

razstava_skljoc_2016_1wm

Vabljeni na razstavo

Pregledna razstava ŠKLJOC! 5 let bo na ogled do konca meseca novembra v galeriji Mestne knjižnice Grosuplje. Galerija je odprta: od ponedeljka do petka od 9. do 19. ure, v soboto od 8. do 13. ure. Privoščite si kavico na klopci z razgledom na trimetrsko panoramo Grosuplja in sprehod po zanimiv motivih iz naše občine. Pa ne pozabite nam zapisati vašega mnenja, pripombe ipd.

Hvala Mestni knjižnici Grosuplje za gostoljubje in Občini Grosuplje, ki je dogodek sofinancirala v višini 418,60 €.

 

 

Andrej Brezec, foto: Drevored

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.