Silvester v drevoredu

Tudi letos ste v Grosuplju lahko zadnjo noč leta preživeli na prostem. Program je bil od poznih popoldanskih ur dalje namenjen predvsem otrokom. Najdaljša noč se je v drevoredu zaključila že uro po polnoči. Pričetek leta so razsvetlili številni ognjemeti, mi smo ujeli “sončnodvorskega”, najlepši je bil menda tisti v Smrekcu. Nam se je obisk za mesto oziroma občino z 18.000 prebivalci  zdel skromen. Ali je za to kriv program ali naše zapečkarstvo? Kakšno je vaše mnenje?

Nekaj vtisov je strnil naš bralec Franci Zorko. Kolodvorska ulica v Grosupljem je na letošnji silvestrski večer ponovno zaživela.  Številni Grosupeljčani so se tudi tokrat odločili, da novo leto pričakajo skupaj s svojimi najbližjimi, sosedi , someščani skratka z vsemi ljudmi dobre volje, ki jim ni do dragih silvestrovanj v različnih lokalih. Za dobro razpoloženje je s svojimi melodijami poskrbel  kvintet Jan, »kuhanček« in pa seveda vsi navzoči. Zadnje sekunde v letu 2011 sta pomagala odštevati tudi župan Peter Verlič in predsednik mestne krajevne skupnosti ter vsem meščanom zaželela zdravo srečno in uspešno leto 2012.

 

Irena Gantar, foto: Franci Zorko, video: Drevored

Preberite tudi

One Response to "Silvester v drevoredu"

  1. lokalec says:

    Jaz recimo sploh nisem vedu, da je kej u drevoredu.

     
    Odgovori

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.