Prid’ se pogret – decembrsko druženje 2017

Ulična predstava za otroke, obisk dedka Mraza, ognjena predstava in pop – rock glasbeni večer … to je le nekaj utrinkov iz programa tradicionalnega decembrskega druženja Zavoda DREVORED. Praznični kuhanček bo letos že petič brbotal na starem šporhetu na drva, z nami bo tudi dobri stari “pujsek”(če bo vžgal :-), dobre družbe in kulinaričnih dobrot pa zagotovo tudi ne bo manjkalo. 

Pridite se pogret v petek, 22. 12. 2017, od 17.00 dalje na Adamičevo ploščad v centru Grosuplja. Organizator: Zavod DREVORED. VSTOP PROST!

PROGRAM:

kolaz-ponudbe

Kako se lahko vključite? Vabimo vse, ki imate kakršnokoli idejo za sodelovanje, da se nam javite in pridružite pri soustvarjanju srečanja.  Pridruži se nam kot prostovoljec pri izvedbi dogodka. Javite se nam na info@drevored.si

17.30 Gusarsko gledališče kapitana Dade /interaktivna gledališka pustolovščina za družinsko publiko

Gusarsko-gledališče-kapitana-Dade-z-Dedkom-mrazom“Ali gusarji hodijo k zobozdravniku?”  Na to vprašanje vam bo odgovoril Kapitan Dada, ki je ob koncu leta 2017 ostal brez ladje in posadke, nikjer ne najde svojega kompasa, kaj šele zemljevida do zaklada … JA, POTREBOVAL BO POMOČ OBČINSTVA!V interaktivni predstavi se bodo otroci spremenili v gusarsko posadko ter s pomočjo kapitana Dade in njegove piratske pomočnice “odpluli” na otok zakladov. Iz skrinje, ki jo bodo odkrili, pa se bo pojavil čisto pravi… dedek Mraz! Več …
Režija: Vida Cerkvenik Bren / Kostumografija in scenografija: Katarina Zalar / Nastopata: Nika Gabrovšek in Grega Močivnik in kot poseben gost…dedek Mraz!!! / Produkcija: Kud Ljud

Otroško predstavo in obisk dedka Mraza je omogočil Kongo Grosuplje, hvala!

dedek_mala18.00 Dedek Mraz / obisk dobrega moža izpod Triglava

Po predstavi nas bo obiskal dobri mož izpod Triglava, kjer sta z gospo Zimo in gozdnimi živalmi že od prejšnjega leta zavijala darila za pridne otroke. Z njim se bomo pomenili o pomembnih rečeh in zagotovo bo imel v žepu spet kakšno malenkost za “tapridne” otroke. Pogovoril se bo z gusarskima pajdašema ne le zapel, temveč tudi nekaj malega “zarepal”. Darilca za otroke bo prispevala Pekarna Grosuplje.

Tudi letos bomo pripravili igro na srečo z lepimi dobitki, s pomočjo katere bomo finančno podprli dogodek in ženski nogometni klub FC Borke iz Grosuplja.
Punce v kopačkah za ta namen zbirajo dobitke, pišite jim na irena@drevored.si!

ognjena-predstava

19:15 Ognjena predstava /  izvedba Ambiental Performanes

Mistična predstava s plesom z ognjenimi pahljačami, verigami, baklami in ognjenimi kačami. Videli boste lahko tudi ples z ognjeno krinolino in pompozno bruhanje ognja, zagotovo pa ne boste ostali hladni ob atraktivnih kostumih. Ni pametno zamudit!


excentral-band20:30 Excentral
/ bend za rock in pop žur

Na pol lokalna zasedba je nastala pred kratkim, so se pa njeni člani kalili in igrali že v več zasedbah. Preigravajo aktualne in tudi malo manj aktualne pop in rock komade, na Prešercu v Ljubljani so postali že skoraj hišni band tamkajšnjega lokala. Iz zaupnih virov smo izvedeli, da za tokratni nastop “vežbajo” tudi Belo snežinko. Za pokušino nekaj kratkih demo utrinkov banda.


Nastop banda je omogočil Študentski klub GROŠ.

 KULINARIKA

ALMA-kongo-mala-ZKot vsa leta do zdaj boste na dogodku lahko srebali odličen kuhanček, ki bo brbotal v loncu na starem šporhetu na drva. Na voljo bo tudi kaj takratkega, skratka za “ogrevanje” bo poskrbljeno.

Letos se nam bo s kulinarično ponudbo pridružil Kongo Grosuplje. V njihovo restavracijo je nedavno zakorakala kuharska mojstrica Alma Rekić, tudi sodnica v znanem TV showu Masterchef. Alma bo zavihala rokave in pripravila za dogodek prav posebno ponudbo.

Najmlajši si bodo lahko sami sestavili in pripravili “princes krofke”, za odrasle jedce bo na voljo ričota z gobami, za poobedek pa še drobno domače pecivo.

Klik za utrinke iz prejšnjih let…

2013

2013

2015

2015

2014

2014

2016

2016

Sodelujemo z …

KONGO_logo_COLOR_Ležeče_mali

pekarnagrosuplje

obcina

gros

Na razpisu za pokroviteljstvo Občine Grosuplje je Zavod DREVORED za dogodek prejel 200 eur.

Irena Gantar, grafika: Drevored

pujsek

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.