Poln kufr imam diet! l ponovitev delavnice

Naša »miselna prtljaga« se lahko tudi fizično nabira na našem telesu, nas zavira in nam ne dovoli, da naredimo korak naprej. Pridruži se nam na srečanju, kjer bomo spoznali celosten pristop za preobrazbo telesa, ki je prijazen do telesa in duha. ODVRZI S SEBE VSO ODVEČNO PRTLJAGO in pridi v stik s svojim telesom.

Kako ustvarim pravilno miselno naravnanost in trajno izgubim odvečne kilograme?

Obstaja način, da lahko brez stalnega štetja kalorij in brez norega gibanja v miru dosežem svojo optimalno težo, ki ne niha, ampak ostane!

Kaj si torej mislim o sebi, ko se pogledam v ogledalo? Sem si všeč in si rečem kaj prijaznega? Ali vidim odvečne kilograme, ki so se mi nabrali in se kritiziram?

Zelo pomembno vprašanje, ki pa je pri zdravem in celostnem hujšanju ključnega pomena. Ko vidimo svoje odvečne kilograme, smo ponavadi nezadovoljni, jezni nase in smo zato v stresu. Stres v telesu povzroči povišano proizvodnjo stresnega hormona kortizola, ta pa nas na nek način potisne v paniko. Ko v tej »paniki« sprejmemo odločitev, da bomo shujšali, smo naredili prvo večjo napako. Ker ko enkrat izgubimo nekaj kilogramov, panika popusti in kaj hitro gremo nazaj na stare navade. In kilogrami se vrnejo….In smo zopet jezni nase. Začaran krog večnih diet!

Na kakšen način torej začeti, da se za izgubo kilogramov ne odločim v tej paniki?

To kar si mislim o sebi, se odraža na telesu. Zato je potrebno najprej »utišati notranjega kritika«, ustvariti pozitivno samopodobo in šele takrat se lahko proces uravnavanja teže prične.

Kdaj:  sobota, 18. 11. 2017, med 17. in 20. uro

Kje: AB JOGA, Adamičeva cesta 14, Grosuplje

Cena: 25 EUR

Prijave na:

Naučili se bomo …

  • Zakaj diete večinoma nimajo trajnega učinka?
  • Kako ločim čustveno lakoto od dejanske lakote?
  • Kateri so glavni sprožilci čustvene lakote?
  • Kaj je strategija zavesnega prehranjevanja?
  • Katere podzavestne blokade mi preprečujejo izgubo teže?
  • Kako se učinkovito uprem hrani, ki mi posebno »zadiši«?
  • Kako pridem nazaj v stik s svojim telesom?

Z vami bomo …

beti_mala

Srečanje, ki bo obravnavalo zgornja vprašanja, vodi Elizabeta Radelj Pepevnik, Praktik transakcijske analize, ki je osnovna znanja s področja psihoterapije pridobila v okviru študija osnov psihoterapije na Univerzi Sigmunda Freuda. Od leta 2013 opravlja specialistični študij psihoterapije transakcijske analize (TA) na Psihopolis inštitutu pod mentorstvom Zorana Milivojevića, dr. med., TSTA. Je kandidatka za pridobitev naziva Transakcijski analitik – coach.

alenka2_malaPri vzpostavljanju ponovnega stika s svojim telesom ti bo pomagala Alenka Biček, vaditeljica joge, s posebnimi dihalnimi vajami in detox jogo. Že ime pove, da z dihom in telesnimi vajami ali asanami očistimo telo strupov, sprostimo telo in um, se začnemo zavedati svojega telesa, ga povežemo z dihom. Dih je most med telesom in umom, zato ponavadi začnemo z dihalnimi tehnikami. Naučili se bomo več tehnik dihanja ter spoznali par statičnih asan, ki vplivajo na naše notranje organe.

urska_malaDodatno bodo na srečanju predstavljeni tudi izdelki doTERRA za pospeševanje metabolizma. Izdelke doTERRA bo predstavila Urška Gliha Škrjanec, wellness advocate in kandidatka za pridobitev diplome Transakcijska analiza – osnovni nivo.

Utrinki s prve delavnice …

 

Oglasni članek

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.