Paket za nasmeh

Košarkarska zveza Slovenije letos organizira že 23. turnir All Stars. Dogodek, ki ga soorganizira in gosti Košarkarski klub Grosuplje, bo imel prvič v zgodovini turnirja tudi dobrodelno noto. V želji organizirati verodostojen in zaupanja vreden dobrodelni dogodek so k sodelovanju povabili lokalno dobrodelno ustanovo Fundacijo Drevored iz Grosuplja.

All Stars turnir v okviru Dneva slovenske košarke bo v nedeljo, 29. 12. 2013, od 12.00 dalje, članska tekma košarkarskih zvezd bo ob 20.00 v Športni dvorani Brinje v Grosupljem. 

December je mesec dobrodelnosti, potem pa pride januar, februar, zatišje … Takrat se v marsikateri dom ponovno naseli pomanjkanje.

Zato bo Fundacija Drevored z akcijo Paket za nasmeh na All Stars-u zbirala hrano z daljšim rokom uporabe, ki jo lahko prinesete s seboj. Na samem dogodku bo mogoče prispevati za OSNOVNI PAKET (paket osnovnih živil) v vrednosti 5 EUR oziroma za PAKET ZA LEPŠI DAN (paket s tremi obroki in z malenkostjo za dušo) v vrednosti 10 EUR.

Prispevate lahko …

5 eur za OSNOVNI PAKET (paket osnovnih živil)

10 eur za PAKET ZA LEPŠI DAN (paket s tremi obroki in z malenkostjo za dušo)

Fundacija Drevored bo z zbranimi sredstvi nakupila živila ter jih skupaj z zbrano hrano oblikovala v pakete. V sodelovanju z lokalnimi organizacijami in ustanovami bomo pakete razdelili med družine iz občine Grosuplje, ki tovrstno pomoč najbolj potrebujejo. Po Novem letu, takrat, ko večina dobrodelnosti za nekaj časa potihne, bomo poskrbeli za nasmeh na zaskrbljenih licih ljudi, ki so se znašli v socialni stiski.

Kot športnemu dogodku pritiče, smo si zastavili tudi cilj, ki ga bomo dosegli in, verjamamo, presegli skupaj z vami: 15 družinam želimo priskrbeti pakete s hrano, ki jim bo zadoščala vsaj za mesec dni, to je 50 Osnovnih paketov in 100 Paketov za lepši dan.

Pridite na All Stars turnir v Športno dvorano Brinje tudi z mislijo na tiste, ki živijo v pomanjkanju, ko potihne praznično vzdušje in veselo pričakovanje.

Če si boste tekmo ob 20.00 ogledali v neposrednem prenosu na Šport TV kar z domačega kavča, pa lahko sredstva za pakete nakažate tudi na TRR Fundacije Drevored (SI56 6000 0000 0254 017; sklic: 00-120; nakazila, opravljena preko računov bank: Sberbank, NLB, Hypo, Hranilnica LON, UniCredit, Nova KBM in BKS, so prosta provizije).

Košarkarska zveza Slovenija vam je omogočila brezplačen vstop, razen za večerno tekmo ob 20.00.

 

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.