Letni koncert Ženskega pevskega zbora Biser

»Mislim, da je glasba v zraku, da je glasba vsepovsod okoli nas. Svet je napolnjen z njo, mi pa jo vzamemo toliko, kolikor je potrebujemo.« so  besede, ki jih je o glasbi povedal Edward Elgar, čigar skladbi bomo med drugimi slišali na letnem koncertu Ženskega pevskega zbora Biser.

Letni koncert Ženskega pevskega zbora Biser, 15.12. 2013 ob 19h v cerkvi sv. Mihaela Grosuplje

Dekleta in žene pevskega zbora Biser so zagotovo del glasbe v svetu, saj so v preteklih dveh letih koncertirale v Vatikanu, Rimu, Splitu, Trogirju, Korčuli in Hvaru ter po različnih krajih Slovenije. Ponujamo vam, da bi bila glasba tudi del vašega sveta. Koncert je sestavljen iz dveh delov, prvi je sakralni- maša Boba Chilcotta, ki eden najbolj popularnih zborovskih skladateljev in dirigentov Velike Britanije, drugi pa zajema obdobje romantike in moderno slovensko glasbo. Zbor z 12 letno tradicijo nastopa pod vodstvom mlade in energične Ane Erčulj.

Vabljeni!

 

ŽPZ Biser, foto: ŽPZ Biser

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.