Valentin z Big Bandom Grosuplje

Glasbeni večer je bil posvečen dnevu zaljubljencev in dobri glasbi. Tudi tokrat je BB Grosuplje navdušil polno dvorano Kulturnega doma v Grosupljem.

Skupaj z odličnim vokalistom Blažem Vrbičem so pripravili program uspešnic Franka Sinatre in Tonyja Bennetta, med drugim uspešnice The lady is a tramp, New York, New York, All of me, As times goes by, Fly me to the moon, I’m just lucky so in še številne druge. Za dodatno zabavo je s svojim značilnim humorjem poskrbel dirigent in odlični saksofonist Klemen Kotar. Kljub temu, da mu je, kot je dejal, tukaj prepovedano govoriti o politiki, ni mogel mimo ugotovitve, da odkar v zasedbi Big Banda Grosuplje sodeluje tudi Miha Jazbinšek, le-ta ni več izvoljen. Je pa Jazbinšek dobil prostor tudi ob mikrofonu in zapel nekaj »komerciale«, kot se je sam v šali izrazil.

Koncert je bil v Kulturnem domu Grosuplje v petek, 13. 2. 2015, ob 19.30

Oder so poleg odlično razpoloženih nastopajočih krasili rdeči srčki – baloni. Nekaj jih je odplavalo tudi med zvesto publiko, ki se je lahko ob odhodu posladkala še s čokoladnimi bonboni, posutimi ob robu odra.

Hvala Big Bandu Grosuplje za še en čudovit glasbeni dogodek. Pa dovolj besed, več  o vzdušju v fotogaleriji:

 

Andrej Brezec, foto: Drevored

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.