Knjige in malinov’c – sejem knjig in druženja

Imate radi knjige? Bi želeli prodati, zamenjati, kupiti, podariti rabljeno knjigo, učbenik? Ali pa zgolj pobrskati po stojnicah, malo pokramljati, mogoče v senci mestnih lip srebati malinov’c v družbi ljubiteljev knjig?

Prav, potem se dobimo v sredo, 29. 8. 2012, v centru mesta na Adamičevi ploščadi. Srečanje bo potekalo od 15. do 20. ure. Na stojnicah boste lahko ponudili, kupili, zamenjali rabljene knjige, priročnike, učbenike … skratka, vse, kar sodi v kategorijo knjig. Objavljamo spremljajoči program:

PROGRAM

15.00 začetek sejma
16.00 – 18.00 ustvarjalne bukvarske delavnice (za otroke vseh starosti)
17.00 – 18.00 muzika na ulici (Jošt Lampret in Anton Lorenzutti – dijaka Konservatorija za glasbo in balet Ljubljana)
18.00 – 19.00 pravljice pod drevesi (Mestna knjižnica Grosuplje)
… in še utrgaj si pesem, predlagaj knjigo …
20.00 zaključek sejma 
 
V času sejma bo potekal tudi “spontan program”, kar pomeni, da lahko mirne duše odrecitirate avtorsko pesem, preberete najljubšo pravljico ali črtico, stojite na glavi in srebate malinov’c … skratka ustvarjate program. No, fino je, da je nekaj v povezavi s knjigo ali pa vsaj z malinov’cem.

Knjige in malinov’c – sejem knjig in druženja, sreda, 29. 8. 2012, od 15. do 20. ure, Adamičeva ploščad v centru Grosuplja
Pozivamo vse, ki želite sodelovati, da nam pišete na naslov: info@drevored.si, tako tiste, ki si želite rezervirati prodajni prostor, kot tiste z idejami, primernimi za tovrstni dogodek. Najem prodajnega prostora je brezplačen, rezervacije zaradi lažjega planiranja obvezne do 20. 8. 2012. Lahko pa si svoj prostor uredite sami – postavite lično mizo ali polico, poskrbite za udoben stol …
Vabimo tudi tiste, ki želite knjige zgolj oddati – podariti. Te bomo ponudili v prodajo na stojnici Zavoda Drevored, ves izkupiček od prodaje pa bomo namenili v fond za obogatitev tovrstnega sejma naslednje leto. Preostale, ki jih ne bomo prodali, pa bomo izročili ustanovam, ki jih želijo in potrebujejo.

Vprimeru dežja bomo sejem prestavili, o novem terminu boste pravočasno obveščeni.

Hvala za sodelovanje, veselimo se že ponovnega druženja z vami!

 

Andrej Brezec, ilustracija: Drevored

Preberite tudi

2 Responses to "Knjige in malinov’c – sejem knjig in druženja"

 1. Andreja says:

  Odlično!
  Dobite veliko škatlo ravno včeraj zapakiranih knjig, pripravljenih za takšen dogodek.

   
  Odgovori
 2. merci says:

  Končno nekaj življenja v zaspano mesto! Pridem, zihr! Bravo!

   
  Odgovori

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.