Lokalna tribuna l Pobuda SMC Grosuplje za pristop k odpisu dolgov

Vlada RS je pred časom zastavila projekt Paket pomoči, s katerim želijo socialno najšibkejšim omogočiti, da se ponovno postavijo na svoje noge in izstopijo iz začaranega kroga revščine in socialne izključenosti. Mnoga podjetja in občine so pristopile k projektu, žal Občine Grosuplje in ustanov ali podjetij iz Grosuplja (še) ni med njimi.

odpis_dolgov_grosuplje

Ker je od obljube župana, dr. Petra Verliča, izrečene na 6. občinski seji, 29. 7. 2015, da bo Občina Grosuplje pristopila med podpornike projekta, minilo že mesec dni, lokalni odbor SMC Grosuplje na župana naslavlja pobudo.

Med drugim so zapisali:

Želimo, da ljudje čutijo, da je naša občina prijazna in razumna. Zavedajoč se vašega razumevanja in naklonjenosti “malemu človeku”, smo prepričani, da boste to našo sugestijo sprejeli kot dobronamerno in jo podprli.

pobuda_SMC_grosuplje_odpis_dolgov

Andrej Brezec

Preberite tudi

5 Responses to "Lokalna tribuna l Pobuda SMC Grosuplje za pristop k odpisu dolgov"

 1. Zdravc says:

  Najprej za svoje žepe SDS dela. Zaposlujejo svoje ljudi na javna podjetja[ JKP}npr. Ko bodo to vse uredili mogoče kaj ostane za revne in šipe. Korupcija je v grosuplju na zelo veliki ravni. Smc pa mirno gleda in v gostilnah govorijo proti njim namesto da bi ukrepali.

   
  Odgovori
 2. Demokrat says:

  Ah, dejte no, kaj ste tečni. Saj bojo, sam ni še prišlo na vrsto. Imajo preveč dela s samopromocijo ;)

   
  Odgovori
 3. DEMOKRAT says:

  Cenena propoganda SMC. Imajo mandat storiti veliko, da na državni ravni zmanšajo vzroke revščine in izvedejo ukrepe trajne pomoči, ne pa enkrtana puhlica, namenjena bolj samopromociji, kot dejanski pomoči potrebnim. Ta akcija kaže na njihovo nesposobnost.

   
  Odgovori
 4. Demokrat says:

  Na evo, ste vidli, da bojo: http://www.grosuplje.si/obvestilo-obanom-o-pristopu-obine-grosuplje-k-sporazumu-o-izvedbi-odpusta-dolgov.html
  SMC je malo slabo obveščen kaj se dogaja. Ali pa ne zna poizvedet, pa en dan po podpisu občine sestavljajo javno pobudo … Ajajaj

   
  Odgovori
 5. Marjan says:

  Občine Grosuplje še vedno ni na omenjenem seznamu: http://www.paketpomoci.si/pomoc-ob-dolgovih.html Ne vem tudi, kaj se tu tako izpostavlja SMC. Pobudo je že na prejšnji seji omenil svetnik SD-ja, Ivo Gajić, pa so občinski veljaki potrebovali skoraj cel mesec da so pristopili k sporazumu.

   
  Odgovori

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.