Kdo je pred Big Foot Mamo?

Mark, Jan, Vid, Lili in Aljaž so naši “lokalci”, ki jih je legendarna rock skupina povabila na svoj oder. Zakaj? Ker so Bad Boys Band, ker so dobri in hudi!

5 TA HUDIH…

… je projekt slovenske rock skupine Big Foot Mama, ki vabi na svoj oder mlade glasbenike, ki bodo z legendarno skupino zaigrali kot posebni gostje na njihovem koncertu v Križankah. V okviru promocije tega projekta so stari rokerji povabili k sodelovanju Bad Boys Band. Tako so se člani  benda  pridružili Big Foot Mami v televizijski oddaji “Zadetek v petek” (,ki bo na sporedu 19. 4. 2013) in na njihovi tiskovni konferenci v Ljubljani. Eno od uspešnic pa bodo zaigrali tudi na koncertu  17.maja 2013 v Križankah.

Bad Boys Band: Nisem več s tabo (tiskovna konferenca) Klik, klik!

Glasbena skupina BAD BOYS BAND…

… je bila ustanovljena pred tremi leti  v okviru “Glasbene šole Lipičnik” v Grosupljem, znotraj šolskega programa za komorne skupine. Ime skupine so izbrali otroci sami.V skupini je pet članov. Stari so od 9 do 14 let, vsi so iz Grosuplja in okolice. Najmlajši, Mark Brodnik (9 let) igra klavir. Jan Brodnik (12 let), Vid Kavaš (14 let) in Lili Mišigoj, »BAD GIRL«(13 let) so kitaristi, Aljaž Miklavžin (12 let) pa je bobnar. Vid, ki je najstarejši, je tudi pevec v skupini. Letos  teče že 3. šolsko leto, kar  igrajo skupaj, vendar pa so bili vsi že prej učenci te glasbene šole. Med sabo se zelo dobro razumejo, družijo se tudi v prostem času. Na začetku je skupina igrala različne zvrsti glasbe, toda mladi člani benda so se vse bolj navduševali za rock. Igrali so na šolskih koncertih v Grosupljem in v Novem mestu.

Bolj za zabavo in malo tudi za predstavitev svoje skupine so otroci iz skupine ob pomoči Markove in Janove babice posneli nekaj doma izdelanih video spotov. Spote so objavili naYoutube, Facebook-u  ter drugih otroških in glasbenih spletnih straneh po svetu.

Uspehi

The Final Countdown – Project venus

Za pesem “The Final Countdown”  so posneli zabavni video spot z naslovom  ”Project Venus” oz. Projekt Venera. Z njim so septembra 2012 med približno 2000 tekmovalci dosegli odlično 3. mesto na Beat100, ki je svetovna spletna glasbena lestvica za nove talente. Ob tej priliki  je bil s strani Beat100 ekipe  o  Bad Boys Bandu objavljen  tudi  prvi  javni  članek na uradni strani omenjene glasbene lestvice ter kasneje še članek v lokalnem časopisu Grosupeljski odmevi.  Za svoja prizadevanja in navdušenje pri igranju so otroci tudi od tuje skupine Evrope prejeli nekaj vzpodbudnih besed.

Ob začetku letošnjega leta pa je mlado skupino razveselilo še več povabil. Spomladi so zaigrali tudi za televizijsko oddajo Infodrom in posneli svoj prvi intervju, ki bo na sporedu 17.maja 2013 ob 18 uri na nacionalni televiziji. Nekako istočasno so prejeli tudi povabilo k sodelovanju pri projektu 5 TA HUDIH.

Mladim talentom želimo še veliko uspeha na glasbeni poti.

 

Zvezdana  Haszlakiewicz, foto in video: Zvezdana  Haszlakiewicz

Preberite tudi

10 Responses to "Kdo je pred Big Foot Mamo?"

 1. Zvezdana H says:

  Spoštovani!

  V tukajšnjem članku imate napačno povezavo na Facebook stran od tega mladega benda.
  Pravilna povezava na facebook stran od BAD BOYS BANDa je tole:

  http://sl-si.facebook.com/pages/BAD-BOYS_Band/233356060017713

  Lep pozdrav Zvezdana H.

   
  Odgovori
 2. DREVORED, Andrej Brezec says:

  Zvezdana, popravljeno … haha, pogled v prihodnost, čez 50 let ;)

  Hvala in lp

   
  Odgovori
 3. DREVORED, Andrej Brezec says:

  Zvezdana, tudi poslani link ne deluje, smo pa naložili tega: http://www.youtube.com/watch?v=k9hS5I_hc3U , ki zgleda, da bo deloval. Bo v redu?

   
  Odgovori
 4. Zvezdana H says:

  Res čudno, ker ne deluje povezava na naš kanal. Meni deluje brez problemov preko googla. Škoda! No, ampak je pa ta posnetek iz tiskovne konference tudi dobra iztočnica za predstavitev ta nove generacije rockerjev! :D

   
  Odgovori
 5. Zvezdana H says:

  Tukaj pa sem našla še povezavo na aprilsko oddajo “Zadetek v petek”, kjer so Bad Boysi zaigrali za mlado bučno publiko. Na žalost so Bad Boysi nastopali brez dveh svojih članov. Pa še kdaj drugič…

  http://www.youtube.com/watch?v=ytV_hz-1yrs

   
  Odgovori
 6. Irena Gantar says:

  Od BBB smo izvedeli, da danes žal ne bodo nastopili na koncertu Big Foot Mama. Malo so bili žalostni, vendar ne preveč. Za slavo imajo mladi talenti pred seboj še veliko časa in predvsem veliko ur vaje. Morda so se BFM ustrašili, da bodo BBB boljši od njih! :-)

  Bodo pa BBB na dan koncerta, 17. maja na TV Slovenija v oddaji INFODROM ob 18h. Ta intervju je bil posnet še preden so dobili povabilo od BFM.
  V Grosuplju pa jih boste lahko slišali na koncertu ob 20. obletnici Glasbene šole Lipičnik v petek, 10. maja.

   
  Odgovori
 7. Zvezdana H says:

  Prilagam povezavo na prispevek o Bad Boys Bandu, ki so ga objavili v oddaji INFODROM:

  http://www.youtube.com/watch?v=XvAimsVUcWc

   
  Odgovori
 8. Irena Gantar says:

  Link je že dodan v članek.

   
  Odgovori
 9. Zvezdana H says:

  Na koncertu ob 20.obletnici “Glasbene šole Lipičnik” so ta teden skupaj zapeli Gregor Skočir, pevec iz legendarne skupine Big Foot mama, ter naši mladi Bad Boysi.
  Bilo je huuuudooooo!

  http://youtu.be/7d7-PKqIg9o

   
  Odgovori

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.