FC Borke gostijo zaključek lige v Grosupljem

BORKE smo ženska nogometna ekipa, ki že več kot desetletje trenira pod okriljem NK Brinje Grosuplje. Teče tretje leto odkar tekmujemo v ligi Lepota in zdravje, kjer bije rekreativni boj kar 7. ženskih ekip iz vse Slovenije. Vajeti letošnjega zaključka smo prevzele Borke, zato veste, da pač ne smete manjkati.

FINALE LIGE bo v soboto, 10. 6. 2017 med 9. in 13.uro na igriščih z umetno in naravno travo NK Brinje v Grosupljem. Tekmovalnemu delu bo sledil še zabavni del prireditve s podelitvijo in družabnimi igrami.

Tudi letos bo več kot 100 deklet (in žena) sezono zaključilo v zaključnih odločilnih bojih. 100 deklet v akciji, lepi šprinti, dobri driblingi, hude obrambe pa tudi kak kiks in favl … in zabavne igre, nogometni golaž, dobra družba. Z dogodkom želimo narediti korak naprej pri promociji ženskega nogometa, zato smo se povezale tudi z Nogometno zvezo Slovenije. Ne bodite presenečeni, če boste na dogodku srečali kakega VIP gosta ali TV kamero.

Dogodek bo s prvim strelom ob 9:00 otvoril predsednik Nogometne zveze Slovenije RADENKO MIJATOVIĆ. Nagrade najboljšim bo podelil Primož Gliha (nekdanji reprezentant in aktualni selektor slovenske reprezentance U21).

Lanski zaključek lige v Škofji Loki foto: Andrej Žnideršič

Lanski zaključek lige v Škofji Loki foto: Andrej Žnideršič

Lestvico letošnje rekreativne nogometne lige Lepota in zdravje lahko spremljate na povezavi.

Razpored tekem in program dogodka na zaključku:

9.00 – 10.30  NK TERMIT : ŽNK CCC RADOMLJE (glavno igrišče)

9.00 -10.30 NK LOČAN : NK IL. BISTRICA-KOŠANA (veliko igrišče z umetno travo)

11.00 -12.30 ŽNK VIR : NK AJDOVŠČINA (glavno igrišče)

11.00 -12.00 VUT – tekme 4 – 4 mešanih ekip (vabljena tudi tribuna)

Med vsemi sodelujočimi v turnirčku ali na družabnih igrah bomo izžrebali dobitnika glavne nagrade – podpisan dres BOŠTJANA CESARJA!!!

13.00- 13.30 Podelitev nagrad s Primožem Gliho (selektor slovenske reprezentance U21)

od 13.30 Nogometni golaž

od 14.00 Nogometno druženje in igre (nogobrc poligoni)

Borke smo odigrale že vse ligaške tekme, bomo pa brcale in dribljale v turnirčku 4-4 in sodelovale v vseh drugih nogometnih vragolijah, ki jih pripravljamo.

 

FC Borke, foto: Peter Zakrajšek

FC Borke, foto: Peter Zakrajšek

Vas še nismo prepričale? Vseeno pridite, rabimo polne tribune in dobro družbo. P.S. Kopačke so priporočljiva obutev za vse :-)

 

Irena Gantar, FC Borke, foto: Peter Zakrajšek, Andrej Žnideršič

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.