Društva, sodelujte v akciji »NVO gre v šolo«

Izkoristite možnost  in se dne 7. 10. 2017 predstavite učencem OŠ Brinje Grosuplje!

»NVO gre v šolo« je akcija kjer šole za en dan odprejo vrata nevladnim organizacijam (društvom, zavodom in ustanovam) in vam omogočijo, da se predstavite učencem. Otroci bodo v času pouka spoznali vaše aktivnosti in dejavnosti, ki jih izvajate. Akcija se bo izvajala na OŠ Brinje Grosuplje na delovno soboto, 7. 10. 2017. Vabljeni, da se predstavite s svojimi programi, dejavnostmi in aktivnostmi.

Akcija se bo izvajala na OŠ Brinje Grosuplje na delovno soboto, 7. 10. 2017. Vabljeni, da se predstavite s svojimi programi, dejavnostmi in aktivnostmi.

Nevladne organizacije ste pomemben akter v družbi saj s svojim delom na področju kulture, izobraževanja, športa, varstva okolja, pomoči sočloveku in številnih ostalih področjih bogatite vsakdan v občini Grosuplje, spodbujate prostovoljstvo, medgeneracijsko učenje in prispevate k bolj kakovostnemu življenju v družbi.  Pomembno je, da vaše aktivnosti in pomen delovanja spozna čim širši krog ljudi, že v zgodnjih letih odraščanja, kar je tudi namen akcije »NVO gre v šolo«.

Vse zainteresirane nevladne organizacije iz občine Grosuplje vabimo, da se za sodelovanje v akciji prijavite preko spletnega obrazca, ki ga najdete na spletni strani www.consulta.si/dejavnosti/nvo-gre-v-solo/.

Info: tjasa.kozlevcar@consulta.si oziroma po telefonu: 01 3209 484

Z zanimivo in interaktivno predstavitvijo boste nevladne organizacije pri mladih vzbudile zanimanje za članstvo in spodbudile praktično učenje med mladimi, okrepilo pa se bo tudi sodelovanje osnovnih šol z lokalnim okoljem.

Koordinator akcije je Stičišče NVO Osrednje Slovenije. Za vse dodatne informacije smo vam na voljo preko elektronske pošte tjasa.kozlevcar@consulta.si oziroma po telefonu: 01 3209 484.

 

 

Stičišče NVO

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.