Dobrodelni koncert za Urbana l Od popevke do jazza, Braco Doblekar Big band DOM

Urban Babič je doma iz Male vasi 32. Je simpatičen in zvedav osmošolec, ki bi rad vsaj približno izkusil življenje na dveh nogah. Rodil se je z anomalijo obeh nog: brez kolen, brez glavnih golenskih kosti in brez gležnjev ter s tremi prsti na desni roki. Pri petih letih so mu naredili amputacijo stegenske kosti. Hodi z dvema mehanskima protezama, ki mu jih je izdelal protetik v RC Soča v Ljubljani. Še vedno pa mora uporabljati tudi invalidski voziček. 

Kulturni dom Grosuplje; KD Big band DOM in ZKD Grosuplje, petek, 17. 02. ob 19:30 uri, vstopnina 10€
 Elektronske proteze, ki veliko stanejo in jih Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije v celoti ne plača, omogočajo bolj varno hojo. Urban bo lahko z njimi lažje premagoval stopnice, vozil kolo in avto.

Za zbiranje sredstev je pri OZ RK Grosuplje, Taborska 6, Grosuplje, odprt humanitarni račun št. : 02022 0016581140, sklic: 00 15111998.

Urbanovo zgodbo bomo v tem večeru, na pobudo Braca Doblekarja, povezali z glasbo in vsi skupaj pokazali, da nismo brezbrižni, da smo sočutni in da nam ni težko pomagati, kadar nam stoji nasproti nekdo, ki mu okoliščine pišejo drugačen dan. Upamo, da ste tudi vi med tistimi, ki bodo Urbanu poklonili hitrejšo pot do sreče.
Kot gostje bodo nastopili: Dobrepoljčki, Gačnik Tina – Tiana, Samo Kozlevčar in Ana Bezjak

 

Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku.

neznani avtor

Klikni za video povabilo Braca Doblekarja

 

Andrej Brezec, foto:Stock.xchng, Sporto,Peter Zakrajšek, video: Drevored

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.