Dobrodelni koncert Decembrski poklon

Mirjam Kalin, Pero Dimitrijević, Benjamin Dolič in skupina Pipin Mali so glasbeniki, ki vam bodo v predprazničnih dneh  poklonili večer dobre glasbe. S celotnim  izkupičkom dobrodelnega koncerta in spremljevalnega bazarja, ki ju organizirata društvo Beli obroč Slovenije in Zavod Drevored  bomo skupaj poklonili otrokom žrtvam nasilja lepše praznike. Ne zamudite nepozabne Ave Marije, nostalgičnega venčka starogradskih melodij ter sodobno obarvane etno glasbe sveta. Dogodek bo povezovala Larisa Daugul.

Kulturni dom Grosuplje, petek 7. december 2012 ob 17.00 dobrodelni bazar, ob 18:30 dobrodelni koncert Decembrski poklon. Vstopnice: 9 EUR, od ponedeljka 3.12. v kavarni Mestne knjižnice Grosuplje, pisarna ZKD Grosuplje, Adamičeva cesta 16, 1290 Grosuplje, T: 01/786 40 28(ponedeljek, torek in četrtek 12:00 – 16:00) in na blagajni Kulturnega doma (sreda 17:00 – 19:00 in uro pred koncertom) . NAPOLNIMO DVORANO! Celoten izkupiček od prodaje izdelkov in vstopnic bo namenjen otrokom, ki so bili žrtve nasilja. Vabljeni!

Pomagate lahko tudi tako, da pošljete SMS s ključno besedo BELIOBROC na 1919 in darujete 1 evro za otroke žrtve nasilja.

Leto 2012 je evropsko leto povezovanja generacij, zato smo dobrodelni koncert zasnovali v duhu povezovanja generacij, ko mladi in starejši skupaj nastopimo z željo zbrati sredstva, ki bodo polepšala decembrske dneve otrokom – žrtvam nasilja. Uro in pol pred koncertom bo v preddverju dvorane Kulturnega doma dobrodelni bazar s prodajo novoletnih voščilnic, ki jih bodo pripravili vrtec Kekec, zasebni vrtec Kobacaj in likovna skupina Paleta, na voljo pa bo tudi knjiga Vlaste Nussdorfer, predsednice Belega obroča Slovenije,  s katero boste lahko tudi poklepetali.

Mirjam Kalin

Kdo ne pozna izvrstne operne pevke, ki s svojim glasom slovi tako doma kot v tujini.  Prvakinja SNG Opera in balet Ljubljana, ki je za svoje delo prejela že številne nagrade, bo dobrodelni koncert otvorila z legendarno klasiko Ave Maria.

Pero Dimitrijević

Legendarni pevec, ki se ga spominjajo predvsem starejše generacije, bo nastopil s svojo spremljevalno skupino. Obljubljajo večer nostalgije z obujanjem starogradskih in balkanskih hitov, katerim bodo dodali tudi nekaj slovenskih narodnih in zimzelenih evergreenov. Pripravite se na hite kot so Marina, Djevojko mala, Fjaker stari, U ranu zoru … V videu pa si poglejte njegovo prepevanje z Belimi vranami.

Pipin Mali

Obetavna domača zasedba je nastala pred kratkim iz nekdanjih “sošolcev” iz Glasbene šole Grosuplje. S paketom etno glasbe različnih korenin je nazadnje navdušila publiko kot predskupina na koncertu Vlada Kreslina v Grosupljem in ne dvomimo, da vas tudi tokrat ne bodo pustili ravnodušne. Za pokušino pa video z omenjenega  koncerta.


Benjamin Dolič

Dodatno nas je s svojo pobudo za svoj nastop in prispevek k dobrodelnosti presenetil Benjamin Dolič, ki bo na koncertu zapel nekaj znanih skladb. Verjetno se ga spomnite po nastopu v šovu Slovenija ima talent, na povezavi si lahko ogledate njegov nastop na omenjenem šovu  in njegov nastop v parlamentu.

Hvala!

Dobrodelni koncert in bazar so s svojim prispevkom omogočili: Amicus d.o.o., Amset d.o.o., Glasbena šola Grosuplje, Občina Grosuplje, Praksis d.o.o., Radio Zeleni val, vrtec Kekec, vrtec Kobacaj, likovna skupina Paleta, Zveza kulturnih društev Grosuplje ter vsi nastopajoči in številni prostovoljci.

 

Irena Gantar, foto: SNG Opera in balet Ljubljana,

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.