Policijsko poročilo, 22. 10. 2015

V današnjem poročilu Policijske uprave Ljubljana z dne 22. 10. 2015 poročajo o dveh dogodkih v Grosupljem:

Drzna tatvina

Danes, nekaj minut pred 5. uro, smo bili obveščeni o drzni tatvini na avtocesti. Ugotovljeno je bilo, da je državljan Hrvaške s svojim vozilom počival na počivališču pred Grosupljem. Do njega je pristopil neznani moški in mu potrkal na okno ter dejal, da tukaj ne more počivati. Oškodovanec je zapeljal naprej po avtocesti nato pa ugotovil, da ima prazno pnevmatiko. Ko je vozilo ustavil, sta se za njim pripeljala dva neznana moška in mu svetovala, da postavi varnostni trikotnik. Medtem ko je oškodovanec zapustil vozilo, sta neznanca izkoristila njegovo odsotnost in iz vozila odtujila torbo z vsebino, nato pa sta se odpeljala. Uporabljala sta večje vozilo znamke Audi, madžarskih registrskih oznak. Oškodovanca sta oškodovala za približno 1500 evrov.

Hišna preiskava zaradi droge

20. 10. 2015 so policisti PU Ljubljana na območju Grosupljega na podlagi odredbe sodišča opravili hišni preiskavi, zaradi suma posesti in pridelave prepovedane droge. Pri preiskavah je bil v prizidku starejše hiše odkrit prirejen prostor, velikosti 7 x 2 m, za gojenje prepovedane droge. V prostoru so bili najdeni tudi pripomočki za gojenje (svetila “UV”, ventilatorji, časovniki). Prav tako je bil na drugi lokaciji v garaži odkrit prirejen prostor, velikosti 1,5 x 3 m s pripomočki za vzgojo (UV svetila, grelne luči, transformator, ALU folija, vodila luči, PVC lončki,…). V obeh primerih sadik prepovedane droge ni bilo, najdena je bila manjša količina posušenih delcev prepovedane droge konoplje rastline (približno 300 gramov). Zoper tri osumljence (26, 42, 48, vsi iz okolice Grosupljega, drž. RS) bodo policisti podali kazensko ovadbo.

 

PU Ljubljana, 22. 10. 2015, foto: Drevored

 

Preberite tudi

One Response to "Policijsko poročilo, 22. 10. 2015"

  1. Drzna tatvina 2 says:

    Ni prav verjetno, da bo ta reklamni pano objavil kako ažurno informacijo za domačine.

    Zato opozorilo, da dva mladoletnika napadata, ropata in izsiljujeta otroke v okolici OŠ Brinje in na relaciji OŠ Brinje- Zdravstveni dom. Napadata in ropata mlajše otroke do 10 let. Če jih policija še ni odkrila bodite pozorni. In nista begunca.

     
    Odgovori

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.