Črna kronika l Prometna nesreča na železniškem prehodu

V policijskem poročili PU Ljubljana z dne 8. 9. 2016 poročajo o prometni nesreči v Grosupljem:

Včeraj okrog 18. ure je bila PU Ljubljana obveščena o prometni nesreči, ki se je pripetila na železniškem prehodu v Grosupljem. Z ogledom kraja nesreče in zbranimi obvestili je bilo ugotovljeno, da je 30-letna voznica osebnega avtomobila Audi vozila po  Kosovelovi cesti v naselju Grosuplje iz smeri Spodnje Slivnice proti Taborski cesti in domnevno zaradi nepravilnega vključevanja na prednostno cesto, povzročila prometno nesrečo, v kateri je bil udeležen še 77-letni voznik osebnega avtomobila Citroen. V nesreči sta se 77-letni voznik in potnica (prav tako 77 let) lahko telesno poškodovala, voznica Audija in 53-letna potnica pa po podatkih policije nista utrpeli telesnih poškodb. Povzročiteljici so policisti izdali plačilni nalog.

prometna_nesreca_grosuplje_8_9_2016_foto_pgd_grosuplje_2

 

PU Ljubljana, 8. 9. 2016, foto: PGD Grosuplje

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.