Črna kronika l Grosupeljčana bi služila z drogo

Policisti in kriminalisti Policijske uprave Ljubljana so 24. 3. 2013 odvzeli prostost 39 in 29 letnemu moškemu (oba iz okolice Grosupljega) zaradi suma storitve večih kaznivih dejanj s področja nedovoljenega prometa s prepovedanimi drogami.

24. 3. 2013 dopoldan so kriminalisti na podlagi odredbe sodišča opravili hišno preiskavo tovornega vozila v Ljubljani. Med preiskavo so 39 letnemu vozniku tovornega vozila zasegli okoli 4.500 g prepovedane droge konoplje rastline in okoli 130 g prepovedane droge konoplje smole, 19 mobilnih telefonov, samozapiralne vrečke in elektronsko tehtnico. Policija je z izvajanjem klasičnih policijskih nalog in prikritih preiskovalnih ukrepih (na podlagi odredbe sodišča) ugotovila, da se je osumljeni tega dne vrnil s službene poti iz Španije, kjer je prepovedano drogo tudi nabavil od neznanega dobavitelja. V preiskavi je bilo tudi ugotovljeno, da je prepovedano drogo (vsaj od januarja 2013) v Ljubljani dostavljal 29 letnemu osumljencu in še do tega trenutka neznanim osebam, ki so poskrbele za nadaljnjo preprodajo. Osumljena sta bila s kazensko ovadbo privedena na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku, ki zanju odredil pripor.

 

 

Pripravil Vinko Stojnšek Predstavnik za odnose z javnostmi Policijske uprave Ljubljana, 27. 3. 2013, foto: Policija

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.