Črna kronika l Baker!? Nimam pojma!

27. 9. 2015 so Grosupeljski policisti okrog 9.40 ure na območju Velikih Lipljen opazili kombinirano vozilo s predrto pnevmatiko in tri osebe.

Ob prihodu policistov sta dve osebi zbežali, ena pa je ostala pri vozilu. Čez čas se je nazaj k vozilu vrnila še ena oseba. Med samim postopkom je bila v tovornem delu vozila opažena večja količina bakrene žice na kolutih (približno 2 toni), katere izvora voznik ni znal pojasniti. Zaradi razjasnitve okoliščin in ugotavljanja lastništva tako vozila kot predmetov, so policisti vozilo zasegli. Z nadaljnjim zbiranjem obvestil in preverjanjem je bilo ugotovljeno, da je bil tekom vikenda izvršen vlom v podjetje na območju Cerknice, od koder je bila odtujena večja količina barvne kovine. V zvezi navedenega policisti nadaljujejo z delom in zbiranjem obvestil.

 

Policijsko poročilo PU Ljubljana, 28. 9. 2015, foto: tinkinhte.com

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.