Črna kronika l Policisti prijeli serijskega vlomilca

V zadnjem mesecu smo na področju PP Grosuplje beležili povečano število vlomov. Kot kaže, so policisti lopovom stopili na prste. V poročilu PU Ljubljana z dne  13. 1. 2014 je zapisano:

Policisti PP Grosuplje so 7. 1. 2014 po daljšem času preiskovanja vlomnih tatvin po 205. členu KZ-1B odvzeli prostost mladoletniku.  Policisti mladoletniku očitajo storitev 24 kaznivih dejanj vlomov v stanovanjske objekte, trgovine in druge poslovne prostore na območju Grosuplja in okolice, ki jih je izvršil v obdobju  od decembra do januarja letos. Mladoletnik je nekatera dejanja storil v družbi svojih vrstnikov, zoper katere bodo prav tako podali kazenske ovadbe.  Osumljeni je bil s kazensko ovadbo priveden na zaslišanje   k preiskovalnemu sodniku, ki je zoper njega odredil pripor. Mladoletnik je že bil obravnavan za premoženjska kazniva dejanja.

poskus_vloma_natura_1_naslovna

 

 

 

 

 

O serijskih vlomih smo poročali že 24. 12. 2013

 

 

Policijsko poročilo PU Ljubljana, 13. 1. 2014

Preberite tudi

One Response to "Črna kronika l Policisti prijeli serijskega vlomilca"

  1. janimija says:

    Kot eden od 24 ki jih je obiskal sem tele vesti prav vesel!

     
    Odgovori

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.