Črna kronika l 722 sadik konoplje, vlom, nasilje v družini …

V današnjem poročilu Policijske uprave Ljubljana z dne 24. 9. 2014 poročajo …

marihuana-small3

Policisti Policijske postaje Ljubljana Center, so 18. 9. 2014 odvzeli prostost 25-letnemu moškemu iz okolice Grosupljega, zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja s poglavja nedovoljenega prometa s prepovedanimi drogami. Na podlagi odredbe sodišča, so opravili hišne preiskave, v katerih so odkrili dva prirejena prostora za vzgojo prepovedane droge konoplje rastline, zasegli 722 sadik konoplje, opremo za vzgojo (luči, električna napeljava, sušilci zraka, gnojila itd…), mobilni telefon, prenosni računalnik, … Osumljeni je bil priveden k preiskovalnemu sodniku, ki mu je odredil hišni pripor.(priloga fotografije)

Policisti PP Grosuplje pa v svojem poročilu za zadnjih 24 ur od dne 23.9.2014 do dne 24.9.2014 poročajo, da so obravnavali pet kaznivih dejanj, v naši občini naslednje …

V naselju Grosuplje je NN storilec skozi stranska vrata vlomil v lokal in odtujil večjo količino cigaret. Lastnika je oškodoval za okoli 1500 eur.

V naselju Grosuplje so policisti obravnavali KD Nasilje v družini, kjer je bilo ugotovljeno, da sin že dalj časa izvaja verbalno in psihično nasilje nad očetom. Pri včerajšnjem dogodku pa ga je  fizično napadel očeta in ga lahko telesno poškodoval. Zoper sina sledi kazenska ovadba.

Policisti bodo za zgoraj navedena kazniva dejanja po vseh zbranih obvestilih in pridobljenih dokazih s kazensko ovadbo obvestili Okrožno državno tožilstvo v Ljubljani.

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.