Brezplačni Izobraževalni dnevi malega gospodarstva v Grosupljem

Izobraževalni zavod Znanje, skupaj z Občino Grosuplje in Območno obrtno zbornico Grosuplje, organizira Izobraževalne dneve malega gospodarstva 2014, ki bodo pod naslovom »Dobra komunikacija – osnova dobrega posla« potekali od 1. – 16. oktobra 2014 v prostorih Območne obrtne zbornice Grosuplje.

Posel smo ljudje. In dobra komunikacija je osnova vsakega dobrega posla. Vse premalo se zavedamo, da lahko za to veliko storimo sami. Ustrezna kultura vedenja in spoštovanje pravil obnašanja, spoznavanje značajskih lastnosti sogovornika,… Vse to so orodja za izboljšanje medosebnih odnosov in zmanjšanje konfliktov.

zlozenka_izobrazevanje_grosuplje

KLIK na predstavitveno zloženko.

Iskrena zahvala Občini Grosuplje in Območni obrtni zbornici Grosuplje, ki se zavedata, da je vlaganje v zaposlene dolgoročna investicija in ne zgolj strošek. S sofinanciranjem bosta omogočila BREZPLAČNO udeležbo vsem lastnikom in zaposlenim v malih podjetjih (velikosti do 50 oseb), ki so registrirana v občini Grosuplje. Poleg teh pa tudi članom OOZ Grosuplje iz Ivančne Gorice in Dobrepolja. Skupna vrednost subvencioniranega izobraževanja lahko znaša največ 500 eur/zaposlenega  in največ 1.500 eur/poslovni subjekt.  

Vse kar morate storiti je zelo enostavno – odločiti se je potrebno za ustrezno izobraževanje, izpolniti VLOGO (predstavlja prijavnico, na voljo tudi na spletni strani www.iz-znanje.si) ter jo čim prej poslati na naslov: IZOBRAŽEVALNI ZAVOD ZNANJE, BREZJE PRI GROSUPLJEM 81, 1290 GROSUPLJE, saj je število mest omejeno.

Enkratna priložnost za fizične osebe: 50% POPUST NA ZNESEK KOTIZACIJE IN MOŽNOST PLAČILA NA DVA OBROKA z namenom, da so izobraževanja bolj dostopna tudi fizičnim osebam, ki niso upravičene do brezplačnega izobraževanja. Več informacij tukaj.

Tovrstnih brezplačnih priložnosti je zelo malo, zato jih velja izkoristiti…

 

Izobraževalni zavod Znanje

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.