Rotary club Grosuplje organiziral obdaritev rejencev

Konec leta je čas, ko dobri možje uresničujejo otroške želje. V prazničnih dneh se še posebej veselimo življenja in druženja s prijatelji ter znanci.
Rotary club Grosuplje je v sodelovanju s Centrom za socialno delo Grosuplje, organiziral božično obdarovanje otrok, ki bivajo v rejniških družinah na območju CSD Grosuplje.
Božiček je v svojem velikem, starem košu prinesel darila za otroke, za katere starši ne morejo skrbeti. Majhne pozornosti so razveselile radožive otroke in jim prinesle upanja, da v prazničnih dneh dobri mož misli na njih.

Poleg daril pa smo otrokom v rejniških družinah in njihovim skrbnikom omogočili ogled Božične zgodbe. Božično zgodbo, v času božično – novoletnih praznikov, že več let organizirajo v Živalskem vrtu v Ljubljani. To je izjemen dogodek v katerem nastopajo zaposleni v živalskem vrtu in njihove živali: osel, kamele, ovce ter druge domače živali.
Posebna popestritev Božične zgodbe pa so glasbeniki, ki s svojo pesmijo pričarajo praznično vzdušje. Dogodek je prikazan v domačem okolju avtohtone slovenske hiše in kašče.
Po prireditvi pa otroci in njihovi spremljevalci negujejo živali in si v hlevčku ogledajo sveto družino.

Veseli smo, da smo lahko delili dobro voljo in nasmehe med otroke, ki odraščajo v rejniških družinah. Vsem želimo srečno in veselo novo leto 2018!

Rotary club Grosuplje, foto: zoo.si

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.