Predstavitev Rotaracta Grosuplje in nagovor predsednika

Rotaract klub Grosuplje je eden izmed 18-ih Rotaract klubov v Sloveniji, sestavljen iz članov starih od osemnajst do trideset let.

blaz_glavic_rotaract_grosupljeOd svoje ustanovitve maja 2007 smo izvedli številne projekte, ki so bili namenjeni mladim in socialno ogroženim v lokalnem okolju, na katere smo zelo ponosni. Poleg dobrodelnosti je poslanstvo kluba tudi usmerjanje članov v hitrejšo in kakovostnejšo osebnostno rast v najbolj pomembnih letih odraščanja. V letošnjem letu bomo v sodelovanju s študentskim klubom Groš omogočili mladim pridobivanje znanja in izkušenj s področja podjetništva in poslovne kariere.

 

Prvi tovrstni dogodek se bo zgodil že 24. septembra ob 19. uri v Mestni knjižnici Grosuplje, kjer bomo gostili zanimivega predavatelja dr. Željka Čurića, priznanega psihiatra in strokovnjaka za usposabljanje in treninge na področju poslovne in športne psihologije. Naslov predavanja bo Emocionalna inteligenca. Kratek izvleček iz predavanja si lahko preberete v naslednjem odstavku:

Emocionalna inteligenca ima velik vpliv na vašo uspešnost na delovnem mestu, saj smo tudi v službi jezni, potrti, zaskrbljeni, veseli, navdušeni … Včasih je poslovni svet verjel le v moč razuma, IQ je bil vladar sveta. Danes je prav nasprotno, po nekaterih raziskavah naj bi bil kar za 80 % poslovnega uspeha odgovoren EQ (emocionalni količnik). Več o tem, lahko izveste na septembrskem predavanju.

Oktobra bomo gostili strokovnjake s področja socialnega podjetništva in startupov. Svoje poslovne zgodbe bodo predstavili mladi podjetniki in vas poskušali navdušiti za lastno poslovno pot. Datumi in lokacije bodo objavljene v lokalnih medijih in na naši spletni ter facebook strani.

Tudi to rotarijsko leto bomo aktivno delali in se družili ter vložili energijo v iskanje in pridobivanje novih članov, ki jim bo beseda izjemnost predstavljala izziv. Vabimo vse mlade med 18-im in 28-im letom starosti, da se pridružijo Rotaract klubu Grosuplje. Kot član Rotaract kluba Grosuplje imaš priložnost spoznati zanimive ljudi, sodelovati na lokalnih in mednarodnih projektih, potovati ter se predvsem zabavati. S tem pa na svojevrsten mladosten način prispevati h krepitvi rotarijske ideje.

Želimo si, da bi klub z zagnanostjo in druženjem uspešno deloval še naprej v pozitivnem in aktivnem  duhu. Zgradili bomo prijateljske vezi med novimi in obstoječimi člani ter tako poskrbeli za nadaljnje  delovanje kluba.

 

Blaž Glavič, predsednik RAC Grosuplje 2015/16

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.