Pomagajmo učencu iz OŠ LA Grosuplje v zimsko šolo v naravi

Dobre ljudi, ki podpirate delovanje Fundacije Drevored, pozivamo k darovanju oblačil, obutve in drugih predmetov za enega učenca Osnovne šole Louisa Adamiča Grosuplje, da bo lahko izkusil radosti zimske šole v naravi.

Omenjeni deček obiskuje 6. razred in letos ima priložnost prvič stopiti na smuči, se naučiti vijugati po belih strminah, predvsem pa se družiti s svojimi vrstniki ter oblikovati nepozabne spomine.

Šolski sklad mu bo pomagal pri plačilu stroškov bivanja, prevoza in prehrane. Na šoli mu bodo tudi zagotovili vso smučarsko opremo (smuči, palice, smučarski čevlji, čelada).

A ker učenec prihaja iz močno finančno in socialno ogrožene družine, nima vseh ustreznih oblačil in obutve, pa tudi nekatere druge opreme. Pripravili smo natančen ter sproti ažuriran seznam potrebne opreme za dečka, vsi predmeti pa so označeni po stopnji nujnosti in kot boste hitro ugotovili, je veliko nujno potrebnega. Navedene so tudi konfekcijske številke, a ker se velikosti med različnimi proizvajalci razlikujejo, bomo veseli vseh oblačil, za katere boste ocenili, da so primerna.

Vsi otroci so radi lepi in urejeni, zato prosimo, da so darovani predmeti dobro ohranjeni, novih bomo pa še posebej veseli.

Deček je visok 155 cm, velikost oblačil je 152/158, številka noge pa je 37. Vse darovane predmete bi potrebovali najkasneje do torka, 9. 1. 2018.

Klik, klik za ažururan seznam

Klik, klik za ažururan seznam

Lahko jih prevzamemo osebno, če le niste predaleč. Lahko pa jih dostavite ali pošljete tudi na šolo (s pripisom »za P. Radujko«). Za kakršnekoli informacije ali vprašanja lahko pokličete (041 923 944) ali pišete (petra.radujko@oslag.si).

Dobri ljudje in podporniki Fundacije Drevored ste nam v preteklih letih že večkrat pomagali, saj je z vašo pomočjo v zimsko šolo v naravi odšlo že 5 učencev. Najlepša hvala!

Prepričana sem, da nam bo tudi letos uspelo.

Za pomoč in prijaznost se vam že vnaprej res lepo zahvaljujemo in vam želimo lepe praznike!

Petra Radujko, OŠ LA Grosuplje

One Response to "Pomagajmo učencu iz OŠ LA Grosuplje v zimsko šolo v naravi"

 1. Anonimno says:

  Drage podpornice in podporniki fundacije Drevored,

  rada bi vas obvestila, da je akcija zbiranja oblačil in potrebščin za našega učenca za zimsko šolo v naravi uspela.

  Nekaj predmetov je še na poti, a uspelo nam je zbrati vse kar smo potrebovali in še več.

  Člani in podporniki fundacije Drevored ste res neverjetni. Vaša odzivnost in prijaznost me vsakič znova gane do srca. Najlepša hvala!

  Želim si, da bi vam lahko nekako prenesla veselje in odzive učenca na vsa krasna podarjena oblačila, obutev, kozmetiko in drugo. Učenec, ki je do nedavnega hodil v šolo brez bunde, me je vprašal, kako se vam lahko oddolži za vsa darila.

  Menim, da bo največja zahvala to, da se bo imel lepo.

  Ko deček pride iz šole v naravi, bo z vami z veseljem delil nekaj svojih vtisov in izkušenj.

  Krasno in prijazno 2018!

  učiteljica Petra

   
  Odgovori

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.