Nočni pohod z baklami na Magdalensko goro

Študentski klub GROŠ tokrat v sodelovanju s Planinskim društvom Grosuplje organizira nočni (večerni) pohod na Magdalensko goro. 

Pohod bo v soboto, 26. 12. 2015, z zborom ob 18:30 uri pred prostori ŠK GROŠ (Industrijska c. 1g, Grosuplje). Od tam se bomo pod vodstvom Planinskega društva Grosuplje odpravili po znani grosupeljski trasi proti vrhu Magdalenske gore. Da pa to ne bo čisto običajen pohod, ga bomo začinili s toplimi plameni, ki bodo goreli z naših bakel. Pohod je organiziran na dan, ko obeležujemo državni praznik. V ta namen bomo na vrhu pripravili kratek kulturni program, ob katerem pa se bomo pogreli s kozarčkom čaja in kuhanega vina.

Dobre volje, tople pijače in presenečenj na cilju ne bo manjkalo!

Na pohod pridite dobro opremljeni: potrebna je primerna planinska obutev in obleka, pohodne palice (po želji) in seveda varen korak. V kolikor imate kakšno baklo že doma, jo prinesite s seboj, nekaj pa jih bomo priskrbeli mi. Dobre volje, tople pijače in presenečenj na cilju ne bo manjkalo! Glejte pa, da slučajno ne manjkate vi.

Pohod je namenjen prav vsem navdušencem pohodništva in dobrega druženja.Vabljene ste vse generacije, še posebej pa člani Študentskega kluba GROŠ.

In ne pozabite; z GROŠ-em ni nikoli dolgčas :)
Se vidimo!

Preberite tudi

One Response to "Nočni pohod z baklami na Magdalensko goro"

  1. Demokrat says:

    Se da dobiti program kulturnega programa?

     
    Odgovori

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.