Napellus – Iščemo pevca

Štirje študentje in ena študentka, štirje iz okolice Grosuplja in en iz okolice Domžal, pet zagnanih glasbenikov, a eden še manjka. Lokalni bend išče samozavestnega pevca, pop, rock in ex-yugo rock pa je muzika, ki doni iz njihovega placa za vaje. Objavljamo njihovo pismo…

Napellus

Smo band Napellus iz Grosuplja, ki ga sestavljajo 4 študenti in ena študentka. Skupaj igramo malo več kot eno leto, prej pa smo nekateri člani igrali tudi v drugih bendih. Poznamo se že od prej, saj vsi, razen basista, prihajamo iz okolice Grosuplja, lani pa smo prišli na idejo da bi lahko sestavili bend. Preigravamo večinoma tuje pesmi (PrljavoKazalište, Plavi Orkestar, Sunriseavenue, Guns’n'roses…), med tujimi pa se najdejo tudi slovenske (Big foot mama, Pero Lovšin,…). Igramo večinoma pop, rock in ex-yugo rock. Zaenkrat še nimamo avtorskih pesmi, je pa to vsekakor cilj. Želimo si ustvarjati glasbo, ki bi jo ljudje sprejeli, jo poslušali, predvsem pa se ob njej zabavali. Prav tako si želimo tudi čim več koncertov oz. nastopov, tako v okolici Grosuplja, kot tudi izven Grosuplja, saj vemo, da so nastopi pomembni tudi za naše napredovanje. Med pomembnejše koncerte štejemo Brucovanje 2012, božični rock party (2012), pustovanje in GROŠ na ulici, ki jih je organiziral Študentski klub GROŠ, igrali pa smo tudi kot ena izmed skupin na letošnjem Fašenkfestu v Mariboru in pa na prireditvi Cityband 2013.

   

Iščemo pevca

Želimo da je nov član čim bolj odprt za družbo, poln pozitivne energije in samozavesten.

Ker pa se v bendu vsi dobro razumemo želimo tudi z novim članom vzpostaviti nek odnos, torej, ne iščemo samo pevca ampak tudi prijatelja. Vzdušje v bendu je sproščeno in s tem bi radi tudi nadaljevali, zato želimo da je nov član čim bolj odprt za družbo, poln pozitivne energije in samozavesten. Prednost naj bi imeli lokalci vendar pa, če za novega člana pot ne predstavlja ovire, je več kot dobrodošel. Naš basist namreč živi v okolici Domžal, a nimamo težav, saj vaje usklajujemo tako, da smo lahko vsi prisotni.

Piši nam na : gasper.kus@gmail.com

 

Napellus, foto: Patricija Kastelic, arhiv Napellus

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.