Zahvala krvodajalcem

Območno združenje Rdečega križa Grosuplje se iskreno zahvaljuje vsem udeležencem tridnevne jesenske krvodajalske akcije!

V Grosupljem se je odzvalo 149 krvodajalcev, v Ivančni Gorici 182 in v Vidmu- Dobrepolje 83, skupaj v treh dneh 414 krvodajalcev.  Marsikomu pa so viroze preprečile udeležbo.

Vedno smo veseli, če se kakšna skupina organizirano udeleži krvodajalske akcije. Tokrat so bili to Grosupeljski skavti. Hvala tudi vsem, ki darujete kri na Zavodu za transfuzijsko medicino v Ljubljani, vsem šolam, ki dajo na razpolago prostore in vsem prostovoljcem, ki pomagajo pri izvedbi krvodajalskih akcij, da skupaj rešujemo življenja!

Kri lahko darujete vsak delovni dan: 7.00-15.00 / Sreda: 7.00-17.00 na Zavodu Republike Slovenije za transfuzijsko medicino Šlajmerjeva 6, 1000 Ljubljana, Tel.: (01) 543 81 00;  Krvodajalske akcije lahko spremljate na rks.si. Naslednja v Grosuplju bo jeseni. 

 

Anica Smrekar, Sekretarka OZRK Grosuplje

Franc Horvat, Predsednik OZRK Grosuplje

foto: OZRK Grosuplje

 

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.