Zvonček zame

Vsak dan je pravi dan za drobno pozornost zase ali za bližnjega. Takrat “pozvonite” v Zvončku, lokalni cvetličarni, kjer bomo poskrbeli za vsakdanje sveže pozornosti kot tudi za prav posebne cvetoče priložnosti.

Rože od pradavnine na različne načine nagovarjajo človeka, vzbujajo pozornost z bujno rastjo, raznovrstnimi oblikami cvetov, pisanimi barvami in izbranimi vonjavami, z lepoto, ki je ni moč spregledati in ob kateri ni mogoče ostati ravnodušen. (Germ, Tine 2002:5; Simbolika Cvetja)

Ponudba

V cvetličarni Zvonček že dve leti razveseljujemo svoje stranke s pestrim izborom lončnic ter kvalitetnim in svežim rezanim cvetjem. V ponudbi imamo tudi drobna darilca za otroke,  keramične angele kot dodatek darilom, ki vam jih lično aranžiramo. Imamo tudi veliko izbiro voščilnic za različne priložnosti od rojstva do abrahama, od birme do zlate poroke, pa še vse kar je vmes in tudi čez.

Ob 8. marcu, dnevu žena in 25.marcu, materinskem dnevu imamo še posebej veliko ponudbo cvetja in lončnic. V soboto, 7. 3. 2015 bo cvetličarna izjemoma odprta od 8h do 15h, v nedeljo, 8. 3. 2015 pa od 9h do 13h.

Storitve

Poslovne prostore vam polepšamo z lončnicami ali aranžmaji za posebne priložnosti. V žalni floristiki lahko naročite različne aranžmaje, žarne venčke, vence, žalno vam zavijemo tudi sveče … Če želite koga razveseliti s cvetjem, se lahko dogovorimo za dostavo na dom ali v službo. Za poroko vam po vaših željah izdelamo poročni šopek, naprsne šopke, namizne in avtomobilske aranžmaje, okrasimo cerkev in vse kar spada zraven. Partnerja si pa le poiščite sami (-:

cvetoce_krozisce_grosuplje

V sodelovanju Zavoda Drevored in cvetličarne Zvonček je za 8. marec zacvetela mestna fontana.

 

 Cvetličarna Zvonček

Vso ponudbo in storitve lahko dobite oziroma naročite v naših dveh poslovalnicah v Grosupljem in v Šentvidu pri Stični, v slednji imamo tudi bogato ponudbo zunanjih rastlin in različnih semen …

PE GROSUPLJE

PE Grosuplje, Adamičeva 11, Grosuplje

grosuplje

Telefon: 01 787 34 37; 031 691 649

E-pošta: cvetlicarnazvoncek@gmail.com

FB: Cvetličarna Zvonček Grosuplje

Delovni čas: od ponedeljka do petka 9h- 18h, sobota 8h-13h.

PE ŠENTVID PRI STIČNI

PE Šentvid pri Stični, Šentvid pri Stični 72, 1296 Šentvid pri Stični

sentvid

Telefon: 01 788 51 96; 041 287 374

E-pošta: bijec.frida@yahoo.com

FB: Cvetličarna Zvonček

Delovni čas: od ponedeljka do sobote 8h-18h, nedelja 7,00-11,30.

Oglasno sporočilo,  Cvetličarna Zvonček, foto: Drevored,

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.