Ljubezen in disciplina sta temelj sodobne vzgoje

Avla OŠ Brinje Grosuplje je bila včeraj polna udeležencev, ki jim ni vseeno kako vzgajamo naše otroke. Priznani predavatelj Zoran Milivojević psihoterapeut nam je predstavil oblike vzgoje, probleme, priložnosti in predloge za izboljšanje le-te.

Predavanje Zorana Milivojevića je bilo v sredo, 25. 10. 2017, ob 17: 30 v avli OŠ Brinje Grosuplje.

Na kratko bi Zoranovo predavanje povzeli, da je dobra vzgoja tista, ki vsebuje tako LJUBEZEN, ki je nikdar ne more biti preveč, kot DISCIPLINO. A dvourno predavanje in dialog s publiko je težko strniti v nekaj vrstic, zato vse, ki jih dotična tema zanima, v uteho vabimo k branju Zoranove Male knjige za velike starše. Predavanje je bilo za udeležence brezplačno, organizirala ga je Fundacija DREVORED skupaj z OŠ Brinje Grosuplje, OŠ Šmarje – Sap, OŠ Louisa Adamiča Grosuplje, Vrtcem Kobacaj, VVZ Kekec in Občino Grosuplje. Zelo smo zadovoljni, da smo uspeli k sodelovanju pritegniti vse naštete organizacije in da je bil obisk tako množičen – po naši oceni je bilo v avli okoli 250 ljudi.

Seveda nas zanima tudi vaše mnenje. Dobrodošli, da pokomentirate, predlagate … sporočite v komentarjih.

Hvala vsem!

Ekipa Fundacije DREVORED, foto: Drevored

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.