Kupujmo lokalno 2016

Tudi letos smo “postavili” virtualno decembrsko tržnico, s katero želimo predstaviti  lokalno ponudbo in spodbujati nakupe pri malih lokalnih podjetjih, ustvarjalcih, samozaposlenih, na kmetijah in pri vseh tistih, ki se v naši bližini trudijo v »boju« z multinacionalkami.

Prostor namenjamo predvsem rokodelcem in ustvarjalcem, da predstavijo svoje izdelke, narejene z dušo, kot pravimo. Veseli bomo tudi ponudbe majhnih trgovcev, ki imajo na svojih policah lokalne izdelke.

Vabljeni v pisano galerijo domače ponudbe, ki jo bomo sproti dopolnjevali. Imate tudi vi zanimivo informacijo? Živite, ustvarjate ali delujete v občini Grosuplje ali v bližini? Posredujte nam jo na info@drevored.si V nadaljevanju sami stopite v stik s ponudniki in …

Kupujmo lokalno! S tem bomo polepšali december sebi in drugim okoli nas.

 

Ste iz občine Grosuplje ali iz bližine in želite predstaviti svojo ponudbo? Pošljite nam fotografijo, kratek opis ponudbe in kontaktne podatke: spletni naslov, e-mail, gsm številko … Predstavitev je brezplačna!

VIRTUALNA TRŽNICA:

kupujmo_lokalno_bela_kava_mBELa KAva

Iščete domiselna unikatna darila za nečake, vnuke, sosedove otroke, žene, tašče in ostale ljudi, ki so vam pri srcu? Pokukajte, kaj se kuha pri BEli KAvi!

sibirska-cedraCenter Žarek

Za bolj kakovostno življenje in prebuditev starodavnih modrosti smo vam poleg  knjig o Anastasiji pripravili tudi pester izbor izdelkov iz sibirske cedre.

www.zarek-hc.si

gsm  031 614 898

 

kobilje_mleko_mLacMar

Ponudba kobiljega mleka in naravne kozmetike na bazi kobiljega mleka.

 

gsm 031 301 044

vaza_konus_ab_design_mAB design

Unikatni izdelki iz keramike: vaze, izparilniki, skodelice, sklede … izdelano v domači delavnici z več kot 20- letno tradicijo.

Facebook AB DESIGN

gsm 041 323 356

 

od_pike_do_pike_mod PIKE do PIKE

 

Potebujete unikatno darilo iz blaga, ki bo še dolgo risalo nasmehe na obraz vaših najdražjih?

www.odpikedopike.blogspot.com
gsm 031/461-544

 

lectour_mLECTOUR

Izjemno berljiva uspešnica Kena Robinsona ‘V ELEMENTU’ o tem, kako pomembno je odkriti in uresničevati svoje talente – preplet humorno obarvane teorije in prakse prek zanimivih zgodb uspešnih posameznikov.

info@lectour.si

 

jagababa-bozic_mJAGABABA

Unikatni, ročno izdelani in potiskani  izdelki, ki slišijo na ime Jagababa. V šivalnici na domačem vrtu nastajajo drugačni šali, posebne torbice, postaven nakit in resne otročarije. In to drži … Kot prišito!

Jagababa.si

telefon: 041 342 630

 

apoteka_natura_2w_mApoteka Natura

Bogata ponudba zdravih in ekoloških izdelkov navdušuje že tretje leto na novi lokaciji, na Adamičevi 24. Za vas imajo široko izbiro naravnih daril, ponudba je vedno sveža, kakovostna in kar se da lokalno pridelana.

www.apoteka-natura.si , 01/786 25 70

 

 

enoletnik_pistacija_wmENOLETNIK

Rokovnik, namizni koledar in razglednice, ki ti bodo popestrile vsakdan prihajajočega leta 2017! Spodbudili te bova k temu, da se začneš odločati za pozitivne spremembe in jih tudi uresničiš.

www.facebook.com/enoletnik/

enoletnik.wixsite.com/enoletnik/ponudba

 

gredicaidej_predstavitevwmGredica idej

Tukaj se najdejo najbolj luškane stvari za male in velike ljudi. Poleg tega so še unikatne in praktične. Vseeno, če je zašito ali porisano – vse je narejeno s srcem. Z veseljem ustrežem Vašim željam.

www.gredicaidej.si

facebook Gredica idej

 

zalozba_knjigca_mKNJIGCA

V Knjigci izdajamo knjige slovenskih avtorjev, ustvarjamo raznovrstne unikatne lutke in izvajamo izobraževanja s področij naravoslovja in tehnike, lutkarstva, fotografije, računalništva …

www.knjigca.si

Tel.: 041 557 739

 

planerji_mPLANERJI

Tedenski planer za vzgojitelje in klasični namizni A4 planer za vsakogar. Planerji niso koledarsko vezani in jih lahko pričnete uporabljati kadarkoli. Kljub temu, da živimo v elektronski dobi, marsikdo lažje sledi svojim opravilom s svinčnikom v roki.

www.planerji.si     Facebook

 

 

kristana-slika_mKristana

Darilni butik na Kolodvorski 11, kjer tudi brez ideje dobite idejo… Skoraj 20 let z različnimi izdelki izpolnjujemo želje, ali pa jih poiščemo za vas.
FB Kristana

 

 

 

 

Andrej Brezec, ilustracija: Drevored.si

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.