Delavnica l Osebni MAKE UP

Ličenje je veščina, ki se jo večinoma naučimo iz roda v rod, med prijateljicami ali celo nikoli. Redke so tiste, ki se ličenja naučijo od stroke. A univerzalnega make upa ni, vsak obraz ima svoje značilnosti, vsaka priložnost pa svojstvene manire. Je mamin ali prijateljičin način za vas pravi? Zavod DREVORED organizira delavnico OSEBNI MAKE UP, ki bo vsaki udeleženki nudil individualno obravnavo. Izkoristite svoje adute, morda pa katerega še odkrijete.

Triurna delavnica bo potekala v majhni skupini (največ 6 oseb), poudarek bo na individualnem delu. Največ časa bomo namenili osnovnemu- dnevnemu ličenju, poizkusili pa se bomo tudi v nekoliko bolj zapletenem večernem make- upu. To sta zagotovo področji ličenja, ki zanimata večino žensk in sta neke vrste osnova.
Delavnica je namenjena tako popolnim začetnicam, kot tistim, ki bi se rade prepričale, če uporabljajo optimalen make up zase, ali spoznale kakšno dodatno zvijačo. Med tečajem bomo na podlagi vaših ličil, ki jih že imate, naredili tudi kratko analizo in ugotovili, kaj je tisto kar “mora biti” v vaši toaletni torbici.

KDAJ IN KJE: V torek, 22. 3. 2016, od 17.00 do 20.00 v Grosupljem. Točen kraj sporočimo udeležencem pred delavnico.

PRIJAVA IN CENA: Prijave so obvezne in jih sprejemamo na irena@drevored.si. Cena delavnice je 45 €, sprejemamo le plačila na trr, prijava je veljavna ob plačilu celotnega zneska na trr: 60000000 0252659 (pri Hranilnici LON) za Zavod Drevored, Brezje pri Grosupljem 90, pripis: delavnica make up. 

POMEMBNO: Število udeležencev delavnice je omejeno na 6 oseb zaradi optimalnega dela v manjši skupini. Pohitite s prijavo!

KONTAKT: irena@drevored.si, GSM: 040 232 609 (Irena)

OBVEZNA OPREMA: Za tečaj je obvezno, da ima vsaka svoje osnovne čopiče za make up (da bo delo potekalo lažje in hitreje) in manjše prenosno ogledalo. Priporočljivo je, da ima vsaka s seboj vsa svoja ličila, ki jih že uporablja.

starter-set-edit

NASVET!

Imejte vsaj te glavne štiri čopiče: čopič za obrvi, bolj ploščat čopič za nanašanje senc, malo bolj mehak čopič  z malo več ščetinami za zabrisovanje in čopič za nanašanje senc na spodnji del trepalnic. Če jih še nimate, jih lahko kupite v vsaki drogeriji (npr.Muller, Dm …). Če vam slučajno kakšen manjka, ni panike.

DARILNI BON: Delavnica je lahko lepo darilo. Za darilni bon za delavnico OSEBNI MAKE UP nam pišite na irena@drevored.si.

rebecca-gliha

Z NAMI BO strokovnjakinja za ličenje  Rebecca Gliha.

Rebecca je strast do ličenja pridobila na svojih plesnih tekmovanjih in nastopih. To je bil razlog, da se je poleg študija odločila še za Make up akademijo in jo lani dokončala. Zdaj dela kot promotorka in vizažistka za znamko ličil Max factor, poleg tega pa se že uveljavlja kot ˝freelance make up artist˝ in sodeluje s več fotografi v Sloveniji.

delavnica-osebni-make-up

 

S prijateljicami smo se udeležile tečaja in meni osebno je bilo vrhunsko. Sama sem bila v ličenju bolj začetnik. Rebecca je za nas naredila analizo naših ličil in nam svetovala glede na obliko obraza, barvo kože …, kaj lahko izboljšamo. Zelo smo bile zadovoljne. (Urška, udeleženka)
Irena Gantar, foto naslovna: Fotolia
Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.