Arhitekturni nasvet

V tednu od 3. do 7. aprila bodo v 32 slovenskih krajih, tudi v Grosuplju, potekale brezplačne arhitekturne in krajinskoarhitekturne svetovalnice. Mladi arhitekti in krajinski arhitekti iz skupine Arhitekturni nasvet vam bodo pomagali zakorakati v svet urejanja prostora. Odgovorili bodo na vaša vprašanja o gradnji, obnovi, urejanju okolice, adaptacijah ter sanacijah in vas predvsem informirali o kakovostnem urejanju prostora.

Brezplačna svetovanja v Grosuplju bodo potekala v četrtek, 6. 4. 2017, v Družbenem domu Grosuplje (manjša dvorana), Taborska cesta 1, Grosuplje med 15:00 in 16:00 uro. Prijave so obvezne na povezavi.

V sproščenem 30-minutnem druženju z mladimi strokovnjaki boste pokukali v svoj svet bivanja, preverili potencialne ideje, ki so primerne za vas, in pridobili koristne informacije za samozavestne nadaljnje zamahe pri urejanju prostora. Prvi stik je namenjen vsem, ki se lotevate ali šele razmišljate o gradnji, prenovi, energetski sanaciji, zunanjih ureditvah ter zasaditvah in se vam porajajo vprašanja o ustreznosti gradnje ali prenove, prostorski zakonodaji, izboru materialov in načinu gradnje, rabe ustreznih tipov zasaditve in predvsem kako se pravilno lotiti urejanja svojih prostorov. Svetovanja vam bodo pomagala pri reševanju prostorskih dilem ob vsej poplavi informacij in vam olajšala odločitev o najbolj primernih posegih v prostor.

V dveh letih in pol se je svetovalnic udeležilo že več kot 570 obiskovalcev. Udeleženka svetovalnice v  Kamniku je o izkušnji povedala:

“Odlična zadeva, kjer dobiš informacije in napotke za naprej, nove ideje in občutek, kako posvet sploh izgleda, kaj moraš vedeti, ko se spuščaš v prenovo stanovanja, in kakšne so tvoje možnosti.”

Brezplačna svetovanja v Grosuplju bodo potekala v četrtek, 6. 4. 2017, v Družbenem domu Grosuplje (manjša dvorana), Taborska cesta 1, Grosuplje, med 15:00 in  16:00 uro. Prvi stik in brezplačni nasvet si zagotovite z obvezno prijavo preko spletne strani www.arhnasvet.si/prvi-stik/, kjer lahko najdete tudi podrobnejše informacije.

Prvi stik je sofinanciran s strani Ministrstva za okolje in prostor.

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.