Apoteka Natura, moja eko trgovina

V soboto, 19. maja 2012, je minilo točno 20 let, odkar je Apoteka Natura odprla svoja vrata. Tedaj je gospa Janja Jeršin pričela z bolj skromno trgovino, a se je kaj kmalu pokazalo, da Grosuplje potrebuje tovrstno trgovino in več informacij za zdravje ter splošno počutje občanov.

APOTEKA NATURA od 4.8.2014 deluje na NOVI lokaciji. Trgovina se sedaj nahaja v centru Grosupljega, na Adamičevi 24, poleg foto Rozman-a, v pritličju stavbe ob cesti.

Kaj dosti drugače danes ni. Po dvajsetih letih se ljudje še vedno vračajo nazaj po nasvete o zdravju ter po široko paleto izdelkov, ki jih v Apoteki  Natura ponujajo.

Delovni čas: pon. – pet.: 8h-19h, sobota: 8h-13h, kontakti: 01 786 25 70, 031 859 389

Pred dvema letoma, ko je Naturo prevzela Nina Kožar, je prinesla s seboj nekaj novega zagona in idej, tako je danes ponudba še bolj pestra. Poleg prehranskih dopolnil, široke izbire čajev, zelišč, raznih pripravkov in kozmetike Apoteka Natura ponuja še ortopedsko obutev. Že dolga leta je tudi pogodbeni dobavitelj za izdajo medicinsko tehničnih pripomočkov na naročilnice. Ljudje po le-te pogosto prihajajo, saj je pristop bolj domač in oseben.

V ponudbi je tudi BIO prehrana, literatura, Flaške za vodo, nogavice iz naravnih materialov in še mnogo več.

Odkar je vodja Nina Kožar, so v ponudbi tudi BIO prehrana, literatura, Flaške za vodo, nogavice iz naravnih materialov in še mnogo več. Apoteka Natura je postala tudi info točka za sisteme za prečiščevanje vode, zanimanje med prebivalci Grosupljega je v porastu, saj vemo, da ljudje vedno bolj skrbijo za svoje zdravje.  Brezplačno lahko prejmete tudi naslednje revije: Za zdravje, Bogastvo zdravja in Skupaj za zdravje človeka in narave.

Prav pred 20. rojstnim dnem so v Apoteki Natura naredili tudi nekaj sprememb na svoji zunanji podobi, saj so se želeli približati prebivalcem Grosupljega, ker se še vedno zgodi, da pridejo ljudje, ki ne poznajo Apoteke Natura.  Zunanja INFO tabla je namenjena vsem, ki bi želeli pridobiti ali posredovati kakršnokoli informacijo; od oglasov KUPIM/PRODAM do ponudbe storitev in dogodkov v Grosupljem in okolici. Objava teh oglasov je brezplačna in koristna za marsikoga.

Mnogi obiskovalci so pri prvem obisku v Apoteki Natura presenečeni nad pestro ponudbo. To lahko preverite tudi sami, iznajdljivi pa si lahko z njihovim letakom priskrbite tudi kupon za 10% popusta. Če še niste vedeli, imajo tudi svojo spletno trgovino, ki bo v kratkem zasijala v novi luči.

Pridružite se jim tudi na Facebooku.

 

Oglasno sporočilo, foto: Drevored

2 Responses to "Apoteka Natura, moja eko trgovina"

 1. Drekobrbec says:

  Men ta mila izgledajo kot da so za pojest.

   
  Odgovori
 2. marija says:

  Same pohvale za ponudbo artiklov in ustrežlivost osebja. Najrajši izbiram med naravnimi izdelki, ki jih je tukaj kar dovolj. Vse lepo še naprej.

   
  Odgovori

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.