Aktivne počitnice na podeželju?

Zakaj pa ne? Predstavljamo vam možnost aktivnega počitka za vaše otroke, utrujene od šolskih obveznosti,  sodobnih tehnologij in komunikacij ter željnih dogodivščin v naravi, na podeželju.

Blizu, pa vseeno dovolj oddaljeno od Grosuplja, stoji Mini ranč, ki v družbi prijetnih ljudi in domačih živali organizira Poletni tabor na Mini ranču. Vodi ga Grosupeljčanka Mateja Vrhovc Mestnik, ki je med drugim mama treh otrok, starih 6, 10 in 13 let.

Komu je tabor namenjen? Otrokom od 6. do 14. leta, ki bi radi del počitnic aktivno preživeli na podeželju.

Kje? Na Mini ranču, Krška vas 25, Krka.

Koliko časa?  5 polnih dni.

Koliko otrok? V vsakem terminu največ 10 otrok.

Termini:

  1. Od nedelje, 29. 7. (od 17. ure) do petka, 3. 8. (do 17. ure) ali
  2. od nedelje, 5. 8. (od 17. ure) do petka, 10. 8. (do 17. ure) ali
  3. od nedelje, 12. 8. (od 17. ure) do petka, 17. 8. (do 17. ure).


Izhajali bodo iz otrok samih, iz njihovih potreb in želja.

Kaj bodo počeli? Predvsem se bodo družili, spoznali nove prijatelje, uživali v lepotah podeželja in se ustvarjalno zabavali. Otroci so s šolskimi in dodatnimi obveznostmi dovolj obremenjeni že med šolskim letom, zato bodo ta čas namenili počitnicam po njihovih željah. Ne bodo se šli strogega režima in natančnega sledenja urniku. Izhajali bodo iz otrok samih, iz njihovih potreb in želja. Seveda bodo poskrbeli, da bodo otroci siti, da ne bodo žejni in da bodo imeli dovolj počitka. Prostor in razpoložljive kapacitete na Mini ranču omogočajo marsikaj, še posebej zato, ker imajo organizatorji in otroci bogato domišljijo.

Informacije in prijave: do 20. 7. 2012: pokličite Matejo na 041 794 501, ali jim pišite na e-naslov m.mestnik@siol.net.

Video razigranih ponijev

Družbo jim bosta ves čas delala mini ponija Jimmy in Jerry, ki se paseta v ogradi. Med drugim bodo igrali odbojko na mivki, badminton, se šli različne družabne igre, sodelovali na ustvarjalnih delavnicah, spoznavali kmečka opravila in se v njih preizkusili, iskali bodo skriti zaklad, tekmovali v rančerskih igrah, se sprehodili do Izvira reke Krke, si ogledali ribogojnico in ostale zanimivosti, preizkusili se bodo v peki palačink, krompirja na žerjavici, naredili si bodo pravi piknik s čevapčiči … Spali bodo v stari kmečki hiši (kot nekoč mi pri svojih babicah), na seniku, pod kozolcem, v šotorih ali pa pod zvezdnim nebom, seveda je izbira odvisna tudi od vremenskih pogojev. Ob večerih se bodo družili ob ognju, se pogovarjali in prepevali ob kitari in frajtonarici. Utrinke s tabora bodo vsakodnevno objavili na njihovem blogu, tako da boste starši ves čas na tekočem. Poleg tega bodo v času tabora 24 ur dnevno dosegljivi na mobilni telefonski številki.

Cena? Cena tabora znaša 180 evrov za enega otroka in vključuje zgoraj navedeni program, 5x nočitev, 5x zajtrk, malica, kosilo in večerja, pijačo v neomejenih količinah (voda, čaj, sok), dnevno in nočno varstvo otrok. V primeru prijave dveh otrok iz iste družine, ima drugi otrok 20% popusta.

 

Mini ranč si lahko ogledate na http://miniranc.blogspot.com.

Oglasno sporočilo, foto: arhiv Mini ranča

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.