Živahen smučarski sejem v Grosuplju

Zavod Drevored je pod streho spravil že svoj tretji sejemski dogodek v Grosuplju. Tokrat se je vse vrtelo okoli rabljene zimske športne opreme, katero so obiskovalci lahko tako prodali, kot kupili. Dobro ponudbo in dobro vzdušje je ob zaključku sobotnega popoldneva pozdravilo še sonce.

Smučarski sejem Grosuplje je potekal v soboto, 24. 11. 2012 od 9h do 14h, pred lokalom Pupa-pub, Taborska 13, Grosuplje

Pestra ponudba

Sejem je obiskovalcem ponudil preko 200 artiklov in skoraj polovica od njih je dobila novega lastnika. Ponudba je bila raznovrstna: od smuči različnih vrst in dolžin pa do palic, čelad in drsalk, smučarskih čevljev, deskarske in tudi tekaške opreme. Pri nakupu je obiskovalcem svetoval izkušeni prodajalec športne opreme Andrej Predalič. Najbolj “vroča roba” je bila seveda otroška oprema.

Pestro dogajanje

Nakupljeno smučarsko opremo so obiskovalci lahko nabrusili v hitrem servisu Andraža Čeligoja kar na našem sejmu. Najbolj zagreti ljubitelji zimskih radosti so se lahko pomerili v suhem smučarskem treningu in celo v suhem kepanju. Luknje v želodčkih so krpale slastne palačinke, za tople dlani je poskrbel Pupa Pub s čajem, kuhančkom in medičko. Manjkalo ni niti strokovnih informacij, učitelj smučanja Matej Kovačič iz Rekreakcije nam je predstavil, kako se lotiti prvih korakov na snegu. Ste zamudili?  Nič hudega, nekaj koristnih informacij je zbranih v našem članku Smučarija za mulčke.

Na sejmu ni manjkalo pravzaprav nič, razen nekaj centimetrov snega, da bi malo zaškripalo pod nogami. In tudi, če na sejemskih policah niste našli nič zase, ste lahko odnesli veliko. Veliko lepih vtisov. Pozitiven odziv ljudi nas je kar presenetil in kot kaže v Grosuplju  je želja po tovrstnih dogodkih. Eden od obiskovalcev je celo predlagal spomladanski sejem športne opreme. Kolesa, rolerji, nahrbtniki … Zakaj pa ne? Kaj pravite?

Zavod Drevored se zahvaljuje vsem prostovoljcem, ki ste pomagali pri izvedbi prijetnega dogodka.

Irena Gantar, foto: Drevored

Preberite tudi

One Response to "Živahen smučarski sejem v Grosuplju"

  1. Andreja says:

    Gotovo bi bili Grosupeljčani tudi spomladanskega sejma športne opreme veseli. Mogoče tudi kakšen bolšji sejem, ki bi pregnal nedeljsko “mestno” mrtvilo, ne bi bil slaba zamisel. Ali pa, če bo zima radodarna, tekmovanje v gradnji snežakov.

     
    Odgovori

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.