Večer smeha l Stand up Grosuplje 4

 Napovedujemo že četrti večer smeha, na katerem bomo letos gostili tri moške, treh generacij, dva Gorenjca in enega Primorca. Zabavno bo, greste stavit?

Petek, 10. 4. 2015, ob 19.00 v avli Osnovne Šole Louisa Adamiča na Tovarniški 14 v Grosupljem.

Vstopnice: 10 eur ; Prodajna mesta (od 30.3. dalje): Mestna knjižnica Grosuplje, Pupa Pub Grosuplje in 1 uro pred predstavo, Organizator: Zavod Drevored

Za skupinske nakupe smo pripravili ugoden nakup vstopnic, in sicer 5 + 110 + 2 itd. Torej; ob nakupu najman petih vstopnic prejmete gratis še eno vstopnico, ob nakupu desetih pa vam podarimo dodatni dve vstopnici .  Za nakup kolektivnih vstopnic nas kontaktirajte na info@drevored.si ali na GSM 041 323 356 (Andrej). Ponudba velja samo do 8. 4. 2015.

Med smehom se aktivira do 300 mišic, od tega 17 na obrazu. (vir)

boris-kobal2Boris Kobal

Legenda, ja,  prav gotovo mu lahko rečemo legenda, čeprav je še kako živ. Režiser in igralec, ki se v obeh vlogah običajno izkaže kot prefinjen satirik, ki ne skopari s humorno obarvanimi kritikami življenja. V stand up je “zašel” lani, ko je kot osrednji gost festivala PANČ navdušil publiko. Kot komedijanta ga poznamo vse generacije. Nekateri še iz časov  satirične oddaje TV Poper, marsikdo je samo zaradi njegovih duhovitih pripomb spremljal oddajo Moja Slovenija, trenutno zabava TV občinstvo v novi oddaji Ne se hecat.

Danes se povprečni človek nasmehne le še 15-krat na dan, kar je trikrat manj kot pred 40 leti, ko se je nasmehnil kar 45-krat na dan in je za smejanje porabil skoraj 20 minut. (vir)

klemenKlemen Bučan

Klemen Bučan je preskok v svet showbiznisa doživel že v srednji šoli s filmom Tu pa Tam, kjer je igral Buddho, enega od štirih glavnih junakov. Po snemanju so ga povabili k predstavi Izbrisani, s katero je dve leti gostoval po Sloveniji, in nekje na poti se je rodila tudi ljubezen do stand up komedije. Debitiral je maja 2006 in od takrat naprej nanizal že več kot 400 nastopov. Če niste poznavalec stand up komedije, pa morda vseeno poznate Klemenov glas, saj dela tudi kot radijski moderator na Radiu 1 ter vrti glasbo kot Dj Buchan.

Po dogodku imate v Pupa pubu z vstopnico Stand up Grosuplje 4 prvo pijačo za pol cene. Katerokoli! Kot vsako leto.

Otroci se nasmehnejo prav tako pogosto, kot smo se nekoč odrasli in sicer nič manj kot 400-krat na dan. (vir)

nejc2Nejc Šmit

Nejc je improvizator, stand-up komik in glasbenik. Še vedno študent psihologije, ki pravi, da želi med študijem izvedeti, kaj je narobe, ko punce rečejo: »nič ni narobe«. Svet vidi barvito, kljub temu da je barvno slep. Je Gorenjec, ki ne »špara« s šalami in smehom. Besedi, ki ju največkrat uporabi, sta »kul« in »carsko«. Če ravno razmišljate, “od kod že tegale poznam”, potem vemo, da ste si ogledali letošnjo EMO, na kateri se je Nejc spretno smukal pred TV kamerami v vlogi voditelja. In to ni bilo prvič, menda se je že prej, ko le-te niso bile vklopljene.

 Pri smehu mišice potisnejo zrak iz pljuč s hitrostjo nič manj kot 100 km/h, zato se ne čudite, če vas bo naslednji dan bolelo v trebuhu. To je mišična utrujenost smejalnih mišic v trebuhu.(vir)

 

Glavni pokrovitelj

logo_Mercator_in_Pekarna_Grosuplje

Sponzorji

pupa-pub

 

 

mismas

 

Hvala tudi

 

Mestna Knjižnica Grosuplje

 

Irena Gantar, foto: Jernej Kokolj, Max Petač

 

Preberite tudi

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.