Večer smeha l Stand up Grosuplje 3

V Grosuplje prihaja tradicionalni večer smeha, na katerem nas bo letos prvič zabavala mednarodna zasedba. Na grosupeljskem odru bodo: Tin Vodopivec, Perica Jerković, Jernej Celec, Iztok Majhenič in gostja s sosednje Hrvaške Marina Orsag. Se vidimo!

NAGRADNO VPRAŠANJE! Kateri izmed komikov bo povezoval Stand up Grosuplje 3? Namig: ne bo isti kot lani. Izmed vseh, ki boste odgovorili na vprašanje v komentarju pod člankom, bomo jutri, 21. 3. 2014, dopoldan, izžrebali srečneža, ki bo prejel brezplačno vstopnico. POZOR, vpišite svoje pravo ime in spremljajte žrebanje.
Nedelja, 23. 3. 2014, ob 19.00 v avli Osnovne Šole Louisa Adamiča na Tovarniški 14 v Grosupljem. Vstopnice: *10 eur ; Prodajna mesta: Mestna knjižnica Grosuplje, Pupa Pub Grosuplje in 1 uro pred predstavo, *za študente 7 eur v Študentskem Klubu Groš v času uradnih ur /Organizator: Zavod Drevored

Nekateri izmed komikov bodo ponovno stopili na grosupeljski oder, a brez skrbi, starih for ne bodo prodajali. Povabili smo jih ponovno, saj so nas prepričali in nasmejali. Dodali smo še dva “nova” obraza, Marino, ki v stand up svetu slovi kot “unatahudahrvatica” in Iztoka, povratnika v svet stand upa. Prepričani smo, da bo Stand up Grosuplje 3 “untahudstandup”.

Po dogodku imate v Pupa pubu z vstopnico Stand up Grosuplje 3 prvo pijačo za pol cene. Katerokoli! Kot vsako leto.

Tin Vodopivec

Tin Vodopivec je eno najbolj aktivnih imen slovenske stand up comedy scene. Za njim je, kljub mladosti, nešteto uspešnih nastopov – tako v domovini, kot tudi v tujini – nastopal je med drugim že v Los Angelesu, Seattlu, Londonu, Parizu, Varšavi, Dunaju, Budimpešti in po celotni bivši Jugoslaviji. V Ljubljani je otvoril stand up večer pred legendo Eddijem Izzardom, drugod drugi odpirajo večere zanj – tako dober je. Zabaval vas bo s svojim rahlo kaotičnim stilom, ki vas bo znova in znova presenetil in spravil v smeh. Tina lahko gledamo in poslušamo tudi kot voditelja oddaje Planet Stand-Up na Planet TV in bluzenja podcasta na Apparatusu.

“Njegov stil najbolj spomni na Seinfelda.” Mladina

tin-video

Video: Tin o PR, IT, CK …

Perica Jerković

… je slovenskim ljubiteljem stand-up komedije zelo znano ime, saj gre za enega najbolj izkušenih in priznanih stand-up komikov pri nas. Svoj legendarni “stari” material je zapakiral v odlično celovečerno stand up komedijo “Rojen v Jugi”. Že dve sezoni je del trojca, ki piše za uvodni stand-up oddaje Vid in Pero šov.  Je avtor edinstvenega amaterskega filmskega eksperimenta Leto, ki prikazuje, kako je v obdobju enega leta snemal svet okrog sebe. Na Festivalu Lent mu je uspelo izpeljati projekt Stari, umrl sem! okroglo mizo komikov pred živo publiko. Perica zasluženo velja za enega naših najboljših komikov, pred odrom, na katerem stoji on, je smeh neizbežen.

Ne vemo, kakšen bo svet leta 2050, ampak Noriaki Kasai bo najbrž še vedno raztural. Perica

perica

Video: Perica o diskotekah

Jernej Celec

Jernej je standup komik, pisec komedije in zdravnik. Ja, čudna kombinacija. Prihaja iz Prekmurja, kar dojameš že po prvih besedah, ki pridejo iz njegovih ust. Ampak brez skrbi, je socializiran in ne grize. Njegovi nastopi so polni obzervacijskega humorja, ki se ga loteva s svojim značilnim sarkastičnim stilom, polnim brutalne resnice in svojevrstnega pogleda na svet okoli njega. Je mlad, a izkušen komik, ki je na slovenskih odrih zbral že več kot 200 nastopov. S svojim humorjem je gostoval v številnih televizijskih oddajah, kar tri leta je bil del radijske oddaje “Naval smeha” na Valu 202, dve sezoni pa je deloval tudi kot pisec komedije za Vid in Pero šov.

jernej

Video: Jernej o lipicancih

Sem en tip, srednje simpatičen in preveč zamišljen. Jernej

Marina Orsag

Rojena je le nekaj dni po novem letu, visoka, kot pravi, dober meter, in ima veliko željo, da bi še zrasla. Je izredno aktivna, morda celo hiperaktivna, in si takšna želi tudi ostati. S stand up komedijo se je pričela ukvarjati pred petimi leti, ko se je udeležila delavnic, in od takrat se s to zvrstjo ukvarja profesionalno. V hrvaškem klubu komedije Studio Smeha v Zagrebu s kolegi redno organizira večere smeha. Za njo je že več kot 800 nastopov.

Video: Marina na urgenci

Iztok Majhenič

Iztok sodi med novince, čeprav po letih sodi  v srednjo generacijo. In takšen je tudi njegov pogled na svet, kjer se rad loti splošnih in tabu tem, jih zapakira v življenjski nasvet in jim doda tisti prijeten pridih črnega humorja in satire. Na odre se vrača po nekajletnem premoru, hvalabogu, hočemo ga nazaj! Na svojem FB profilu vsakodnevno postreže z vsaj petimi svežimi avtorskimi aforizmi, večino seveda začini s humorjem, kar pogosto črnim.

iztok

Video: Iztok o vsem živem

Glavni pokrovitelj

logo_Mercator_in_Pekarna_Grosuplje

Sponzorji

pupa-pub

 

Logotip PG-big

 

 

Preberite tudi

11 Responses to "Večer smeha l Stand up Grosuplje 3"

 1. Sara Wagner says:

  Če ni črno je belo :) torej Perica Jerković

   
  Odgovori
 2. DREVORED says:

  Sara, mogoče ja, mogoče ne, ampak itak nima veze, saj piše … Izmed vseh, ki boste odgovorili na vprašanje … torej pravilen odgovor ni obvezen :-)

   
  Odgovori
 3. Tjasa Nakic says:

  Nekdo, ki mu ni ime Tin Vodopivec :)

   
  Odgovori
 4. Manca Gale says:

  Irena Gantar ali Andrej Brezec :)

   
  Odgovori
 5. Sandra Jaksetič says:

  aaammm ostane samo še Marina :) vse ostale ste že našteli :)

   
  Odgovori
 6. Sara Wagner says:

  Kdorkoli že bo vodil, smeha zagotovo ne bo primanjkovalo :)

   
  Odgovori
 7. Polona says:

  Uroš Kuzman? Mogoče nevem:))

   
  Odgovori
 8. DREVORED says:

  Pravilni odgovor je Jernej CELEC – on bo povezoval nedeljski večer. Žrebanje bo objavljeno čez nekaj minut, nagrajenka naj nam piše za prevzem vstopnice na Irena@drevored.si.

   
  Odgovori
 9. Polona says:

  DBESTTTT!!!

   
  Odgovori

Oddajte svoje mnenje

Se želite vključiti v debato? Prispevajte svoj komentar!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2012 - Spletno mesto Grosuplje - Drevored.si - ureja: Zavod Drevored - izvedba: Mrož d.o.o. - tehnična podpora: Joore d.o.o.